Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Happii vs. Bibob: Faxen fundet - ny frist mandag

Happii vs. Bibob: Faxen fundet - ny frist mandag

De to stridende teleselskaber står stadig stejlt overfor hinanden. Den tidligere omtalte telefax er nu kommet frem til Happii Mobil, der har fået ny frist for offentlig undskyldning.

<strong>Læs også:<br /> -</strong> <a href=Happii Mobil vil mødes med Bibob til kaffe
 - Happiis direktør sagsøges af Bibob
 - Bibob og Happii i åben krig, igen
 - Bibob vs. Happii. Kreativ mobilkrig

Debat:
 - Debat om teleselskaberne..." />

Bibob har sendt en telefax til Happii Mobil, hvori man opfordrer direktør Poul Thyregod til offentligt, at beklage udtalelser, som i flere medier er fremsat mod Bibobs direktør Frank Rasmussen. Imidlertid blev faxen forlist, og nåede ikke direktørens bord før i går torsdag, derfor er deadlinen for svar, nu forlænget til mandag den 10. marts klokken 16. (link til artikel om forsvunden fax)

Mobilsiden.dk er kommet i besiddelse af skrivelsen, hvori der blandt andet står, at Bibob mener, Happii Mobil har overtrådt såvel straffelovens § 267 og markedsføringslovens 1 og 3, stk. 3. Desuden forlanges en kontant erstatning for tort, som efterfølgende vil blive doneret til godtgørende formål.

Happii Mobils direktør har tidligere på Mobilsiden.dk sagt, at han står ved sine udtalelser om konkurrenten.
 - "Jeg kan jo ikke trækkes i rettet for injurier, da det vil betyde jeg har sagt noget, som ikke er sandt", sagde Thyregod i en artikel sidste fredag. (link til tidligere artikel...)

Vi har forsøgt at få både Poul Thyregod og Frank Rasmussen til at stille op til telefoninterview, da vi har ret mange spørgsmål, vi synes det er relevant at stille begge parter - mens de begge lytter med, og har mulighed for svar. Desværre ønsker parterne ikke at stille op og lave en 'mediebegivenhed' ud af konflikten.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies