Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Happiimobil starter torsdag og presser Bibob

Happiimobil starter torsdag og presser Bibob

½ øre pr. sekund, ingen opkaldafgift og sms til 5 øre. Fra torsdag er Happiimobil.dk klar til at slås, på det hidsige danske mobilmarked. Priserne slår på nogle områder Bibob.

Endnu et nyt mobilselskab ser dagens lys. Torsdag den 1. november åbner Happiimobil dørene for kunder. Selskabet er klar til kamp på en mobilscene, hvor fronterne er trukket skarpt op.

 - "Vi er et selskab til dem, som bruger deres mobil aktivt", siger marketingschef Jan Overgaard fra Happimobil til Mobilsiden.dk. Han lægger samtidig vægt på, at deres kundeservice har kort ventetid og kompetent personale.

Fra åbningen tilbydes to produkter - "Happii-basiic" og "Happii-maxii".

"Happii-basiic" er et standardprodukt, som de kendes fra konkurrenterne, med minutafregning på 35 øre og opkaldsafgift på 49 øre.

Det interessante er "Happii-maxii" hvor samtalerne er sekundafregnet med ½ øre pr. sekund (30 øre pr. minut), 5 øre pr. sms og ingenting i opkaldsafgift. Produktet minder om det Bibob tilbyder, blot er det halv pris på samtalerne og den lave sms-pris er ikke et introduktionstilbud, der kun gælder året ud.

Lave datapriser

Priserne på datatrafik er 10 kroner pr. megabyte, men der kan købes en datapakke til 25 kroner (minimumsforbrug). Når denne er tilvalgt er prisen helt nede på 2,5 kroner pr. megabyte.

Er datapakken tilvalgt, faktureres man som minimum 25 kroner om måneden.

Happii eller Bibob?

Hos Happiimobil skal der betales 99 kroner om måneden i fast abonnement. Men er ens nuværende samtaleforbrug større end 198 kroner om måneden, vil Happiimobil være mere interessant end Bibob.

Godt nok skal der betales et abonnement, men samtalerne er halv pris. Så fra et aktuelt forbrug på 198 kroner og opefter vil Happii være billigst. Mobilsiden.dk's beregninger viser dog, at Bibob ikke skal justere deres pris særligt langt ned, før man igen får flest minutter for pengene hos dem.

Konkurrencen med Bibob skræmmer ikke Happiimobil.

 - "Vi holder skarpt øje med udviklingen på markedet og er parate til justering om nødvendigt. Vi har store muskler at spille med da vi også tjener penge på andet end mobiltelefoni", siger Jan Overgaard med henvisning til webshoppen Happii.dk

Jan Overgaard lover at Happiimobil er klar til rykind torsdag - "Vi vil jo nødigt lave 'en Bibob'", slutter marketingschefen.

Happiimobil benytter TDC's mobilnet.

Der kan læses mere på Happiimobil.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies