Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Happiis direktør sagsøges af Bibob

Happiis direktør sagsøges af Bibob

Æreskrænkende udtalelser er årsagen til at Bibob vil hive Happii Mobils direktør Poul Thyregod i retten. "Frank Rasmussen er presset, fordi vi har bedre priser, og står i vejen for et hurtig salg af Bibob", lyder det fra Happii.

Striden mellem direktørerne Frank Rasmussen og Poul Thyregod fortsætter med uformindsket styrke. Senest skal de mødes i retten fordi Bibob-direktøren mener, at modparten har fremsat æreskrænkende udtalelser. Det skriver Computerworld.

Følgende udmeldinger fra Poul Thyregod har skabt ballade i Bibob-lejren: "...Bibobs chef har en elendig moral", "BiBoB's planlagte bonus er både uetisk og konkurrenceforvridende", "jeg har ikke meget til overs for konkurrentens moral".

Overfor Mobilsiden.dk fortæller Happii direktøren, at han stadig står ved udtalelserne.
 - "Jeg kan jo ikke trækkes i rettet for injurier, da det vil betyde jeg har sagt noget, som ikke er sandt", lyder direktørens umiddelbare reaktion.

Han mener desuden, at Frank Rasmussen har travlt med at buldre på tønderne, for at trække kunder ind i selskabet.
 - "Jeg arbejder på at lave det bedste og mest konkurrencedygtige produkt til kunderne. Frank arbejder på at få bygget sit selskab op hurtig, så det kan blive solgt - og nu står vi altså i vejen, fordi vi har bedre priser, og dermed vækster han ikke så hurtigt som planlagt. Derfor er han presset", slutter Poul Thyregod, som stadig venter på den officielle stævning fra retten.

Frank Rasmussen udtaler til Computerworld, at Happii stævnes for én krone, for at få konkurrenten i retten under vidneansvar.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies