Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Happy hugging i stedet for happy slapping

Happy hugging i stedet for happy slapping

Happy hugging lyder som en noget mere behagelig oplevelse end happy slapping. Det mener værterne på radioprogrammet Verdens Bedste Formiddag på P3, som står bag idéen om at uddele knus i stedet for tæsk.

Radioprogrammet Verdens Bedste Formiddag på P3 foreslår at erstatte dillen happy slapping med happy hugging. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at give knus i stedet for tæsk.
Radioprogrammet Verdens Bedste Formiddag på P3 foreslår at erstatte dillen happy slapping med happy hugging. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at give knus i stedet for tæsk.

I den seneste tid har de danske medier været fyldt med rystende historier om fænomenet happy slapping, som har fundet sted i Danmark.

Alle er enige om, at det er fuldstændig meningsløst, at nogle mennesker kan finde glæde og spænding i at overfalde en tilfældig person på gaden, mens vennerne filmer begivenheden med mobilkameraet og publicerer den på nettet.

Radiostationen P3 har taget konsekvensen af den nye dille ved at opfordre det danske folk til happy hugging i stedet for happy slapping.

Kram i stedet for at slå

Programmet Verdens Bedste Formiddag, som er primus motor for udtrykket happy hugging, kalder selv deres version af dillen for den fejlrettede version 2.0 forstået på den måde, at det giver noget bedre mening at give et knus frem for én på lampen.

Flere lyttere har sendt deres hjemmevideoer af happy hugging ind til P3. På hjemmesiden www.dr.dk/p3/verdensbedste kan man derfor på nuværende tidspunkt finde masser af sekvenser af mennesker, som udøver happy hugging.

Klippene, som ligger på siden nu, skildrer hovedsageligt arbejdskolleger, der overrasker hinanden med et kærligt kram, men programmet opfordrer også til, at man giver et knus til mennesker, man ikke kender, som man møder i bussen eller i metroen.

Et godt råd i den forbindelse er dog, at man ikke bare farer i armene på en vildt fremmed uden at fortælle, hvad hensigten er. For man kunne godt forestille sig, at det kunne give anledning til forskrækkelse, hvis man pludselig bliver overfaldet af et fremmed menneske – også selvom det kun er med et kærligt kram. Og det ville jo være ærgerligt, hvis det som skulle være happy hugging med gode hensigter udmundede i præcis det modsatte på grund af en dum misforståelse.

Videoklip af happy hugging kan sendes i en MMS til 1212 med teksten P3 samt dit navn. Så bliver dit indslag publiceret på programmets hjemmeside. Det koster en krone + almindelig MMS takst at indsende sit klip.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies