Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Har Apple toppet - aktien på vej ned

Har Apple toppet - aktien på vej ned

I 2012 steg Apples aktie helt vildt og slog egne rekorder, men de seneste tre måneder har den været på vej ned. Har Apple toppet?

I 2012 opnåede Apple en aktiekurs, som slog alle af selskabets tidligere rekorder. Men måske ”eventyret” er ved at være ovre?

Kigger man på aktiens udvikling over de seneste 3-4 måneder har den lidt et betydeligt knæk. Det skriver Computerworld.dk.

 - Apple-aktien fortsætter med at sætte rekorder

Og vidste man ikke bedre, så kunne man også nemt tro at der var tale om en virksomhed i krise, men det kan man næppe kalde Apple. Ikke endnu i hvert fald.

I september måned hvor Apple-aktien lå på sit højeste, lå den på 702 dollars og i går blev den handlet til kun 523 dollars på Nasdaq-børsen. Hvilket må siges at være et kæmpe fald aktien har været ude for på få måneder.

Siden september har Apple lanceret iPhone 5, iPad Mini, iPad med Retina skærm og nye Macs, men det har ikke været nok til at holde aktiekursen oppe.

Apples tidligere chef, Steve Jobs, er dog alligevel kåret til verdens bedste leder på baggrund af firmaets økonomiske resultater de sidste tre år.

 - Steve Jobs kåret til verdens bedste leder

Rygterne omkring Apples fremtid er mange. Blandt andet er der flere som mener, at Apple er på vej med nye iPhones i andre størrelser og farver, et fjernsyn – men helt præcis hvad fremtiden byder på ved kun Apple.

Selvom aktiekursen er faldet markant siden september måned 2012 er den stadigvæk højere end i januar 2012, hvor den lå på kurs 421.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies