Har din mobil været udsat for vand – her er posen der kan redde den

Ny pose kan redde din smartphone, kamera eller lignende, hvis det har været udsat for vand. Se mere her.

Har din mobil været udsat for vand – her er posen der kan redde den

Sommeren er lig med swimmingpool, strand og havefester, hvilket alt sammen øger risikoen for din mobiltelefon udsættes for vand eller væsker.

 – ”Det er surt, da den almindelige indboforsikring ikke dækker og fordi smartphones er en dyr investering. Men der er faktisk en redning eller rettere en pose fuld af redning,” fortæller direktør Erik Rix-Nielsen fra distributøren SELEK i en pressemeddelelse.

Posen hedder iRescue Kit og den kan være med til at tørre og genaktiverer din mobiltelefon.

Du kan brruge iRescue Kit igen og igen – er kuglerne blevet hvide så kan de ikke optage mere fugt, men dette løses ved at sætte beholderen i en ovn på 150 grader i 3 timer, så bliver de orange igen og posen er atter klar til anvendelse.

iRescue Kit kan købes for 199 kroner inklusive moms.

Posen virker også til mp3-afspillere, kompaktkameraer og lignende elektronik-produkter.

Sådan virker iRescue Kit

Er uheldet ude, så skyller du din enhed i vand og tørrer med køkkenrulle eller toiletpapir. Du skal tage sim- og/eller hukommelseskort samt batteri ud, hvis det er muligt.

Efterfølgende lægger du delene i posen og aktiverer beholderen med små kugler – posen lukkes så den er lufttæt og stil så posen oprejst i et rum med stuetemperatur i 2-4 dage. Der er en farvet indikator, som viser når posen er klar.