Har du hørt om den nye iSung Galaxy 5?

Smartphones er populære og alle vil gerne have den bedste. Men hvilken er den bedste?

Har du hørt om den nye iSung Galaxy 5?

Samsung Galaxy S III og Apples næste generation af iPhone, er nok de to mest længe ventede smartphone udgivelser nogensinde.

Galaxy S III er for kort tid siden landet på hylderne i butikkerne, og Apple ventes at løfte sløret for deres næste iPhone omkring oktober måned 2012.

At skulle vælge mellem de to enheder er et svært valg for mange, og at vælge den ene frem for den anden betyder jo også, at man får noget og ikke noget andet.

Men hvad nu hvis du ikke behøvede at vælge? Hvad hvis du kunne få det bedste fra begge producenter i én smartphone?

Se med her:

 

Videoen ovenfor er lavet af Techradar. Det er en Smartphone der er baseret på de seneste ?iPhone 5? rygter, blandet med en Samsung Galaxy III. iSung Galaxy 5 som de kalder den indeholder NFC, Samsungs ultra-tech skodder, samt et hukommelseskort, og er selvfølgelig bare noget der er lavet for sjov.

Men hvis det var the real deal ville du så vælge en iSung Galaxy V? eller ville du beholde din Samsung eller Apple?

Top Teaser – Kort indledning til artiklen: Hvad får man hvis man kombinerer Samsung S III med den næste iPhone? læs med herNyhedens hoved billede: Nyheds platform: Google Android NyhedApple iOS NyhedUdvalgt indhold: 0

Opdatering:

Historien fik nyt liv. mobilsiden gik et skridt videre. Efterfølgende d. 13/7/2012 bragte vi en artikel omkring emnet Android vokser hurtigere end Apple – Følg det videre forløb her. Se også seneste nyt om emnet her.