Har du ikke forstået Apples Passbook – kommer forklaringen i iOS 6.1

Hvad er Passbook og hvorfor skal folk bruge det? Apple forklarer det både bedre og yderligere end før i den kommende iOS 6.1.

Har du ikke forstået Apples Passbook – kommer forklaringen i iOS 6.1

Apple har netop frigivet den anden beta version af iOS 6.1, som blandt andet giver danske iPhone 5-ejere 4G – hvis de benytter Telia og 3’s netværk.

 – Apples iOS 6.1 åbner for 4G i iPhone 5

Passbook blev introduceret på iPhone og iPod Touch med iOS 6.0, men det er dog langt fra alle der ved hvad det er endnu. Derfor uddyber Apple det selv nærmere i iOS 6.1 – ligesom de også lige har åbnet for gavekort i Passbook applikationen til Apple Stores.

 – Apple giver mulighed for brug af Passbook i Apple Store

Med iOS 6.0 forsvinder forklaringen for Passbook dog ligeså snart du har dit første pass, dette ændrer sig med iOS 6.1 opdateringen. Det skriver 9to5mac.com efter iOS 6.1 beta 2 er lanceret til udviklerne.

Passbook er en applikation, fra Apple, som er designet til at holde styr på medlemskort, billetter, kuponer, boarding card – lidt som en digital pengepung.

 – Web-tv: Vi har testet Passbook på iPhone – den digitale tegnebog

Foruden flere store virksomheder, som eksempelvis kaffekæden Starbucks, er der også en række danske virksomheder der ser nærmere på denne mulighed samt nogle der allerede tilbyder det.

Læs også:
 – Tips: Sådan laver du et pass til Passbook i iPhone

Mere nyt om temaet

Meget er sket siden vi publicerede artiklen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 13/11/2012 blev sagen bragt videre med en artikel der tunede ind på Kommer Apple snart med en iPhone 5S? – Den finder du her. Få også seneste nyt om emnet her.