Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Har du mistet tilliden til Samsung? [AFSTEMNING]

Har du mistet tilliden til Samsung? [AFSTEMNING]

Samsung kvaler med Note 7 serien rejser et spørgsmål: Kan man overhovedet stole på kvaliteten af Samsungs produkter?

Den sydkoreanske tech-gigant er verdens førende mobilproducent. Selskabet sælger flere smartphones end nogen anden - og teknologisk er det helt på forkant med udviklingen.

Samsungs Galaxy Note 7 var tilsyneladende også en ubetinget succes. Mobilen var en højteknologisk perle og høstede stor ros fra både anmeldere og de første købere.

Men så begyndte problemerne for alvor at melde sig.

Se også: Samsung pressede på for tidlig Note 7-lancering, men endte i krise

En teknisk fejl i batteriet og dets kredsløb gjorde mobilen decideret brandfarlig, med flere eksempler på spektakulære - og tragiske - brand- og røgskader.

Der skulle derefter dusinvis af episoder til, før Samsung indledte en decideret tilbagekaldelse og ombytning af enhederne.

Samsungs håndtering af situationen blev for alvor kritisabel, da den anden bølge af Note 7 begyndte at udvise de samme issues. Og det endte da også med at blive dødsstødet for Samsung stjernetelefon.

Læs også: Samsung Galaxy Note 7 er død

Tilbage står den ellers banebrydende Note-serie med et blakket ry, og Samsung skal nu lægge en dyr, fejlslagen Note 7 lancering bag sig.

Hvilket indtryk har forløbet gjort på dig og din tillid til verdens største smartphone-producent? Vil du fremover undgå selskabets produkter, eller mener du, at der rettere er tale om en enlig svale?

Afstemning

Har du mistet tilliden til Samsungs smartphones?
Se resultatet her
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies