Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Har du tabt din mobil i toilettet?

Har du tabt din mobil i toilettet?

Bare rolig, det er du ikke ene om. Udover toilettet ryger også en del mobiltelefoner en tur i vaskemaskinen.

Toiletter og Mobiltelefoner!!!!
Toiletter og Mobiltelefoner!!!!

Britisk undersøgelse viser, at kvinder og mænd er lige gode om det, når det drejer sig om, at mobilen ender steder, den ikke lige var tiltænkt. SimplySwitch står bag undersøgelsen, som er lavet ud fra, at der i Storbritannien sælges 18 millioner årligt.

4,5 millioner af disse går enten i stykker, eller indehaveren mister dem. Omtrent 850.000 er så uheldige, at de ligefrem taber deres mobil i toilettet. 810.000 glemmer ganske simpelt deres mobiltelefon på en bar, café eller lignende. 315.000 efterlader den ved et uheld i taxien, og 225.000 glemmer den i bussen. Vaskemaskinen ødelægger cirka 116.000 telefoner, og sidst men ikke mindst ender 58.500 i gabet på vores søde kæledyr – hunden.

Det store spørgsmål er vel så, om dette er kønsbestemt. Ifølge undersøgelsen kan der klart svares nej til dette. Helt op til 28 % mænd og 26 % kvinder tilkendegiver, at de har glemt eller mistet deres telefon.

Man kan nærmere hævde, at det er et aldersbestemt ”fænomen”, idet helt op til 40 % under 34 år har mistet deres telefon sammenlignet med kun 16% for personer på +55.

Så det bedste råd jeg kan give er; husk altid mobilen, uanset hvor du er.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies