Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Har iPad indbygget kamera alligevel?

Har iPad indbygget kamera alligevel?

Nu spekuleres deri om iPad alligevel har et kamera.

Da Steve Jobs præsenterede iPad for verden i sidste uge, holdt han en prototype af den trykfølsomme gadget i hænderne. Nu er det kommet frem, at den iPad muligvis har haft et indbygget kamera på fronten.

Det underlige er, at de iPads som Apple viste frem for pressen ikke havde noget kamera, og specifikationerne på Apples webside siger
heller ikke noget om, at iPad skulle have et kamera.

Hvis du tager et kig på billedet i denne historie, så er det tydeligt, at der sker et eller andet i toppen af Steve Jobs' iPad. Det har kickstartet en masse spekulation:

#1 iPad skulle egentlig have haft et kamera, men Apple valgte at fjerne det af en eller anden grund. 

#2 Steve Jobs planlægger at overraske os, og når iPad kommer ud på butikshylderne, så vil den rent faktisk have et kamera.

Nu skal man nok være rimelig optimistisk for at tro på sidstnævnte, men måske iPad version 2.0 vil have kamera, når den bliver lanceret senere på året eller næste år?

Kamera eller ej, det er er spændende mysterium. Hvis du kigger på udviklerværktøjet til iPad, så er der mulighed for at tilføje et billede til en kontakt ved at tage et foto.

Hvorfor tilbyder Apple den funktion i software, hvis firmaet ikke havde planer om at smide et kamera i den trykfølsomme gadget før eller siden?

Sidst, men ikke mindst, så har et amerikansk reparations-firma, Mission Repair, opdaget, at rammen til iPad har plads til samme type kamera, som der sidder i firmaets MacBook-maskiner.

Hvad har Apple egentlig gang i?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies