Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hård hånd: Sådan styrer Steve Jobs Apple

Hård hånd: Sådan styrer Steve Jobs Apple

Den mislykkede lancering af MobileMe-tjenesten i 2008, fik æblechefen til at gå op i en spids. Ny artikel afslører, hvordan det er er at være ansat hos Apple.

At afsløre hvordan Steve Jobs kører Apple, er som at afsløre en magikers tricks. Ikke desto mindre har det seneste nummer af magasinet Fortune en lang artikel under titlen "Inside Apple".

I artiklen fortælles der, via en række interviews med tidligere ansatte, hvad det koster at hæve lønchecken hos Apple.

Blandt andet får vi indsigt i hvordan Steve Jobs reagerede, da Apple lancerede sin MobileMe-tjeneste i 2008. Tjenesten var ustabil og langsom, og brugerne klagede over at emails forsvandt i der blå.

Ifølge artiklens forfatter, Fortune-redaktøren Adam Lashinsky, samlede Jobs det ansvarlige team og beskyldte dem for at skade Apples ry. Derefter spurgte han dem, hvad den nye tjeneste skulle kunne. Da han fik svar på det, skreg han: "Så hvorfor helvede gør den det så ikke?".

Inden mødet var slut, havde Jobs udpeget en ny chef for projektet og kort efter mødet blev teamet opløst.

I artiklen beskriver Lashinsky en virksomhed, der stræber efter perfektion for enhver pris. Topstyringen er total, og jo nærmere toppen man befinder sig, jo højere krav stilles der til en. 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel 11-05-2011 16:55:32

Syns på ingen måde der er noget mærkeligt i den ledelsesstil der her bliver beskrevet... Hvis det er inkompetente folk der ikke magter opgaven, så skal de sgu også have det at vide, og fatter de det stadig ikke - er det ud af vagten...

0 0
11-05-2011 19:43:38

At samle folk, råbe dem ind i fjæset og så derefter sætte dem af holdet, det er fandme dårlig ledelse....Og skaber i hvert fald ikke teamspirit.

0 0
HrLaursen 17-05-2011 12:09:47

Det er langt dyrere af skabe sig åndsvagt, end at kommunikere på et ordentligt niveau. Hvis man lancerer noget det ikke virker eller bare går i stykker af sig selv (iPod, IpodPhone), så er det jo bare fordi det ikke er testet ordentligt, og i sidste ende er det jo ledelsen der vurdere om noget skal søsættes eller ej. Steve Jobs er i mine øjne blot magtsyg og psykotisk.

0 0

Om brug af cookies