Hård kritik af Apple fra tidligere medarbejder

Tidligere ansat og udvikler på iPad-teamet hos Apple, har rettet hård kritik mod firmaet.

Hård kritik af Apple fra tidligere medarbejder

Patrick B. Gibson er blogger på Tumblr.com, og her har han lavet et meget kontroversielt indlæg, omkring sin tidligere arbejdsgiver, Apple.

Han gør det fra start klart, at han er en meget trofast og inkarneret bruger af Apples produkter, men kan alligevel ikke lade hver med at forholde sig til visse kritikpunkter.

Ét af disse kritikpunkter omhandler Apple og deres web-services som han mener, er intet mindre en kritisabele. Her udpeger han blandt andet Apple Store, der skal være Offline hver gang de skal lave ændringer til butikken.

Kritik går der også til iTunes og App Store der begge stadig bliver drevet af WebObjects, hvilket Patrick B. Gibson mener, er en døende platform, og har været det i mange år.

Google indhenter Apple

Til sammenligning bruger han Google og deres system Android, hvor han mener at de gennem de seneste år, ikke kun har haft magten på web-baserede tjenester, men også har udviklet sig voldsomt på design-siden.

Det har resulteret i et mindre og mindre ”gab” mellem Apple og Google, et ”gab”, som Patrick mener Google er ved at lukke, hvilket Apple burde være nervøse overfor.

Patrick belyser fra starten af i sit indlæg, et udsagn som hans kollega, hvilken er gået fra Apple til Android, har pointeret, ”Google is getting better at design faster than Apple is getting better at web services.”

Vil du læse mere af Patricks kritik og flere af hans argumenter for kritikken, så læs hele hans blog-indlæg her.

Historiens videre kronologi

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 30/11/2012 kørte vi en vinkel omkring Apple tjener enormt mange pengeKlik her og læs videre.. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..