Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hardware til skolestarten

Hardware til skolestarten

Danmarks fremtid starter så småt i skolen, og her kommer en guide, der kan hjælpe de små poder godt i gang efter sommeren

Det ringer ind til et nyt skoleår landet over i disse dage, og for at kunne komme i gang på bedst mulig måde, så skal udstyret selvfølgelig være i orden. Blyanter, passer, viskelæder og den slags er en selvfølge, så vi har selvfølgelig fokus rettet et lidt andet sted hen.

Selvom alderen ikke er så stor endnu, skal der selvfølgelig være styr på mobilen. Den skal kunne spille de spil, som vennerne spiller, men den skal også holde til at at kunne ligge i en taske eller måske blive tabt, så det er lidt af en all-rounder, der er brug for.

Børn er ikke lige så store som voksne, og derfor er der også grænser for størrelsen på de telefoner, der skal findes frem til de små genier, og siden der også skal købes andet, så må prisen også gerne holdes lidt nede.

Sony Xperia Z1 Compact

Den kompakte udgave af Sony Xperia Z1 har allerede en vis sikkerhed mod stød, og hvis man har overskud til at lægge et cover ud over den, så er den klar til lidt af hvert. Derudover er den vandtæt, så skulle den ryge i vasken, når børnene vasker hænder efter skovturen, så sker der ingenting ved det.

Med 4,3” er det også en fin størrelse til de mindre hænder, og så er der hestekræfter nok i Z1 Compact til at spille så godt som alle de spil, der kan findes i det univers, der hedder Android.

I vores anmeldelse fik Sony Xperia Z1 Compact 5 ud af 6 stjerner, og du kan finde de bedste priser hos mobilpriser.dk.

Huawei Ascend Y530

For de mindre eller dem, der er nye inden for smartphones, så er Huawei Ascend Y530 et godt bud, da der er muligheden for at sætte telefonen op til en meget simpel styring.

Prisen er desuden meget lav, selvom der nok skal indkøbes et microSD-kort til, så det er til at overkomme, hvis det heldige barn gerne vil prøve kræfter med noget lidt vildere, og der skal investeres i noget nyt.

I vores anmeldelse fik Huawei Ascend Y530 5 ud af 6 stjerner, og du kan finde de bedste priser hos mobilpriser.dk.

Apple iPhone 4S

Der er et eller andet over iPhones, og faktisk er nogle børn i den tro, at smartphones hedder iPhones. De er lette at gå til, det er et mærke, de andre børn kender, og størrelsen passer godt til børnehænder, især 4 og 4S.

Samtidig er der stadig mange udviklere, der først kigger efter iOS, før de kigger på Android, og derfor er der et væld af gode børneapps til iPhones, og der vil nok blive ved med at komme nye.

I vores anmeldelse fik Apple iPhone 4S 6 ud af 6 stjerner, og du kan finde de bedste priser hos mobilpriser.dk.

Nokia Lumia 630

Der er også god værdi for pengene med Nokia Lumia 630, der blandt andet udmærker sig ved at være nem at læse i dagslys, og der er jo godt, når man løber rundt og spiller fodbold.

Windows Phone 8.1 er styresystemet bag det, og det kører let og glidende, så små, utålmodige fingre ikke bliver alt for frustrerede, og med 4,5” er den også til at håndtere for de yngre.

I vores anmeldelse fik Nokia Lumia 630 5 ud af 6 stjerner, og du kan finde de bedste priser på mobilpriser.dk.

Motorola MOTO E

Er man ikke meget for at punge ud med det helt store for en telefon, der let kan blive glemt 1000 steder, så er MOTO E en mulighed til under 1000 kroner.

Hele smartphoneoplevelsen er der, og det er nyeste Android, der trækker i trådene, ligesom Motorola har lovet, at der kommer mindst en stor opdatering, og det tegner til at blive Android L, så man er helt opdateret.

I vores anmeldelse fik Motorola MOTO E 5 ud af 6 stjerner, og du kan finde de bedste priser på mobilpriser.dk.

Der er selvfølgelig også nogen, der allerede har en telefon, der er helt skoleklar, og så er det måske tid til at kigge efter en tablet i stedet.

Funktionalitet er vigtigt, og samtidig skal den passe i en skoletaske, hvor der også skal være plads til bøger, penalhus og madpakke.

Apple iPad Mini med retina

Ligesom med iPhone, så har Apple en genkendelighed, som få andre kan slå, og det er de fleste, der har prøvet kræfter med en iPad på et eller andet tidspunkt.

Med lige knapt 8” er den ikke for stor til at have i en lille taske, skoletaske måske endda, og der er masser af indhold at hente ned på sin iPad.

I vores anmeldelse fik Apple iPad Mini Retina 6 ud af 6 stjerner, og du kan finde de bedste priser på mobilpriser.dk

LG G Pad

En smule større end iPad Mini Retina ovenfor er LG G Pad, som kan fås til en billigere penge end kollegaen fra Apple. Størrelsen er på 8,3” og passer fint i en skoletaske.

Let, solidt bygget og med en god skærm er dette et godt bud på en god tablet til skolen, når smartphonen bliver for lille.

I vores anmeldelse fik LG G Pad 5 ud af 6 stjerner.

ASUS Nexus 7 – 2013

Det andet bud fra Android-verdenen er lavet af ASUS, men der står Google med store bogstaver hen over det. Med sine 7” er den let at have med i tasken, og prisen er også fornuftig.

Desuden har Nexus-serien også den fordel, at de bliver opdateret hurtigt, så man ikke ender med en tablet, der sidder fast på en gammel version.

I vores anmeldelse fik Nexus 7 – 2013 5 ud af 6 stjerner, og du kan finde de bedste priser på mobilpriser.dk

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies