Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Haunted Empire, Apple Efter Steve Jobs - ny bog lige på trapperne

Haunted Empire, Apple Efter Steve Jobs - ny bog lige på trapperne

Mange har betvivlet Apples innovation efter Steve Jobs, og midt i marts er en ny bog klar til at fortælle historien.

Billede: Kommende bog om Apples tid efter Steve Jobs.
Billede: Kommende bog om Apples tid efter Steve Jobs.

Når man kender lidt til Apples historie på både godt og ondt, så ved man også at den daværende Apple-guru Steve Jobs har stor andel i virksomhedens succes, da det først var efter hans returnering i 1996, at vi blev introduceret for fantastiske produkter som iPod, iPhone og iPad. 

Teamet bag Facebook-filmen er nu klar til Steve Jobs

Steve Jobs døde d. 5. oktober efter en kræftramt periode, og manden var kendt som en tyran, men ikke desto mindre genial. Tim Cook, der i skrivende stund er fungerende CEO hos Apple, siges at være ganske anderledes. 

Steve Jobs’ mindestatue afsløret

Siden ledelsesskiftet er vi ikke blevet præsenteret for en ny produkt-katagori hos Apple, hvilket har skabt tvivl om hvorvidt virksomheden overhovedet kan skabe innovative produkter uden Jobs ved roret. Det er bogen "Haunted Empire, Apple After Steve Jobs” klar til at belyse. Det fortæller Wall Street Journal via phoneArena.

Wall Street Journal har læst et udkast, og i den forbindele interviewet bogens forfatter Yukari Kane om hendes tanker til virksomheden og den nuværende CEO. Hun påpeger særligt forskelligheden i forhold til Jobs, og at Tim Cook er en meget privat person. 

Hun ser dog ingen tegn på, at Apple mangler evne til at innovere, men påpeger dog at virksomheden nu ikke længere er ikonisk, men stadig fantastisk. 

Apple er verdens mest beundringsværdige firma - igen

Bogen udgives d. 18. marts af forlaget HarperBusiness. Vi ved endnu ikke noget om pris, eller om den bliver tilgængelig på dansk.

Kilde: Wall Street Journal via phoneArena.

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jec 04-03-2014 13:43:21

Apple behøver vel heller ikke være innovative, så længe der er journalister som gider skrive ting fx "fantastiske produkter som iPod, iPhone og iPad" og "innovative produkter", så kan de sælge hvad som helst.

1 4
Tommy Lindegaard 04-03-2014 23:12:42

Apple har siden iPad'en ikke opfundet nogen dyb tallerkener, men da Apple introducerede iPhonen, iPaden og iPoden skete der hver gang et skrift i branchen og det må siges at være definitionen på noget innovativt og godt, måske fantastisk hvis man tør sætte det lidt på spidsen.

1 0
TF 04-03-2014 21:36:22

Det er muligt du ikke mener de behøver at være det men heldigvis for os andre er de det :-)

0 4

Om brug af cookies