Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Haves: iPhone. Ønskes: Flash

Haves: iPhone. Ønskes: Flash

Vi vil have Flash på vores iPhones. Ikke færre end syv millioner iPhone-brugere forsøgte at hente Flash hos Adobe i december måned. Men der er dårlige udsigter ...

En af de ting iPhone skoses for, er den manglende mulighed for at installere Adobe Flash i Safari-browseren.

Til trods for, at iPhone har snart tre år på bagen, er der stadig ingen mulighed for at vise Adobes mediestandard på mobilen. Men den savnes. 

Alene i december måned modtog Adobe syv millioner forespørgsler på Flash fra iPhone- og iPod Touch-brugere, fortæller San Francisco Cronicle. Det er målt på brugere, der aktivt har klikket på det revnede ikon, der vises på en webside, hvor der ikke kan vises Flash. 

Trods den store efterspørgsel er der ikke håb i sigte; Apple og Adobe kan ikke blive enige om Flash på iPhone.

Allerede i marts 2008 meddelte Adobe, at der blev arbejdet på en iPhone-version af Flash. Men få dage senere benægtede de.

For omkring et år siden meddelte Apple og Adobe at de arbejde sammen om at få Flash til iPhone, men endnu er der intet sket.

Faktisk er luften mellem parterne løbende blevet køligere, fordi de hver især beskylder hinanden for at være årsagen til manglende Flash. 

I slutningen af januar kaldte æblekongen Steve Jobs Adobe for dovne, og hævdede, at Flash er fejlbehæftet og skyld i, at browseren går ned.

Han mener i stedet, at man bør satse på HTML5 til multimedie-indhold på nettet.


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin 11-02-2010 22:39:18

Øh, har I prøvet flash på jeres computer? har i prøvet det på en bærbar? så se lige om det voldæder batteri og cpu samtidig med at det går ned konstant og er et stort sikkerhedshul.. Så jeg er glad for det ikke er på min telefon...

martin
ztx.dk

0 0
peter 10-02-2010 12:19:49

Bare fordi man har betalt 5000,- for sin smartphone skal man jo ikke regne med at man kan få simple features såsom flash og multitaking. Der må man nøjes med at betale omkring en tredjedel så får man mobiler der uden problemer kan det :-)

0 0
Daniel Jørgensen 10-02-2010 12:37:44

True words ! ;D

0 0

Om brug af cookies