Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HBO Nordic klar med Chromecast og AirPlay

HBO Nordic klar med Chromecast og AirPlay

Streamningtjenesten HBO Nordic åbner i dag op for Chromecast- og AirPlay-undersøttelse med en stor opdatering af appen.

Betalings-tv-kanalen HBO, som står bag populære tv-serier som Sex and the City, The Wire, Game of Thrones og True Blood, introducerer nu den længe ventede understøttelse for de to teknologier Chromecast og AirPlay fra henholdsvis Google og Apple. Det skriver flatpanels.dk.

Læs også: HBO Nordic nu klar på danskernes Xbox

HBO er dermed med på bølgen om at integrere de to teknologier for at få billedet op på den store skærm, ligesom TV2 Play, Netflix og Viaplay også er det.

Det har længe været muligt at spejle billedet fra HBO Nordic med AirPlay Mirroring i begrænset kvalitet, men nu er der tale om videostreaming med AirPlay i fuld kvalitet.

Ud over at indfrie et stort ønske fra HBO Nordic's skare af brugere er streamingkvaliteten også skruet op som følge af opdateringen. Indholdet afspilles og streames til fjernsynet i 1080p eller også kendt som Full HD.

Læs også: Netflix har skræmmende stor succes i Danmark

Af andre ændringer har HBO også forbedret søgefunktionen og foretaget mindre ændringer i brugerfladen i appen.

For at få Chromecast eller AirPlay til at virke med HBO Nordic, skal du blot opdatere appen i henholdsvis Google Play og App Store - og så er du kørende.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ronni 18-03-2015 15:41:09

Jeg har testet med chromecast på en Nexus 5. Det virker fuldstændigt upåklageligt. Fedt mand! Appen er også forbedre drastisk. Alt i alt bare thumbs up"

5 0
JonasNB 18-03-2015 11:56:51

Endelig! Det var det så også kun et par år om!

5 1
Om brug af cookies