Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HBO Nordic starter nu forsigtigt i Danmark

HBO Nordic starter nu forsigtigt i Danmark

Film- og TV-serietjenesten HBO Nordic er startet i Danmark, men kun for de særligt udvalgte.

Starten er tidligere blevet udskudt for HBO Nordic, men nu har de endelig åbnet døren lidt på klem.

Det betyder adgang for dem som tidligere har købt en tablet eller fladskærm fra Samsung, eller som har registreret deres e-mail adresse på HBO Nordics netside.

- Danske HBO-kunder bindes i seks måneder

Hvis ikke man har en værdikode skulle en tilmelding til HBO’s nyhedsbrev kunne udløse en, hvilket vi dog ikke i vores forsøg har kunne bekræfte.

Det vides endnu ikke, hvornår HBO Nordic åbner for alvor i Danmark.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jakob 18-12-2012 11:26:10

Og vælger at teste deres produkt i de 6 måneder. Jeg har endnu ikke set Sopranos og Game of Thrones kommer jo i løbet af foråret så det skulle nok kunne dækket af de 395kr. for det halve år.

Android klienten viser sig dog at hakke lidt i videoerne. Det er muligt at der har været lidt udfald på nettet de dage hvor jeg har testet, men Netflix kørte uden problemer samme tid samme net.
Håber det er børnefejl ligesom Youbio havde de første dage.

Har set film på både Netflix, Youbio og nu HBO Nordic de seneste dage og indtil videre ser det ud til at kun Netflix leverer digital lyd (og ikke via deres hjemmeside hvis man har PC tilsluttet). Netflix kan godt levere digital lyd via PS3 klienten ex.

Jeg er så glad for at on-demand tjenesterne langt om længe er kommet til vores verdenshalvdel. Folk har jo i årevis hældt flere hundrede kroner i TV-selskaberne for deres skide TV-pakker så kan ikke se hvorfor der er så meget tuderi over pris og binding.

0 0
Emil Fischer 12-12-2012 20:11:44

tilmeldte min email på deres hjemmeside for en måneds tid siden og jeg har ikke modtaget noget fra dem i nu. men med 6 måneders binding er det ikke noget jeg bruger mine penge på.

0 0

Om brug af cookies