Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HBO Nordic vil konkurrere med Netflix

HBO Nordic vil konkurrere med Netflix

Der bliver konkurrence på det nordiske marked for streamning TV - nu vil HBO Nordic også ind på markedet.

HBO (Home Box Office), som producerer en række Premium indhold på det amerikanske marked, kommer nu til det nordiske marked med tjenesten HBO Nordic, som lanceres i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det skriver digitalt.tv.

Dermed ser det ud til, at der kommer konkurrence, da det også netop er offentliggjort, at Netflix inden årets udgang bliver tilgængeligt på det nordiske marked.

Netflix bliver tilgængeligt i Danmark

HBO har rundt i verden 93 millioner betalende kunder, som tilbydes indhold både som almindelige tv-kanaler og on-demand.

Informationen er indtil videre sparsom fra HBO, men de skriver i en pressemeddelelse, at HBO Nordic vil blive præsenteret mere detaljeret i Sverige i slutningen af august måned.

Amerikanske HBO og Peter Ekelund, som er tidligere topchef hos Canal Plus, går sammen i det partnerskab der bliver HBO Nordic.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael 16-08-2012 22:12:17

Både HBO og Netflix ....

Så kan man måske omsider blive fri for at se de samme lorte film igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen ......

0 0
Slaraffenland 17-08-2012 11:43:54

Selvom der ligger mange film på Netflix er det ikke voldsomt tit at der kommer nye titler på. Det er i hvert fald sjældent at jeg finder noget nyt jeg gider at se.

Men det er sgu stadig fedt at have tusinde titler at vælge imellem for 50-60 kroner om måneden.

0 0

Om brug af cookies