Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HDMI-adapter virker også med iPhone 4, iPod Touch og iPad

HDMI-adapter virker også med iPhone 4, iPod Touch og iPad

Sammen med den nye iPad 2 lancerer Apple en HDMI-adapter, så du kan koble maskinen til stuealteret, men den virker også med Apples andre håndholdte gadgets.

En af nyhederne i den nye iPad 2 er muligheden for at koble maskinen til et flad-tv eller en projektor med en ny HDMI-adapter, så du kan nyde brugergrænsefladen, apps, videoer og fotos i stormat.

På den måde vil du kunne spille Angry Birds på 50-tommeren i stuen eller nemt se en film, der ligger på iPad, på tv'et i hotelværelset.

Nu hører vi, at Apples andre håndholdte produkter også virker med adapteren, dog ikke helt på samme måde.

Bruger du adapteren med iPhone 4, iPod Touch eller den oprindelige iPad, så får du mulighed for at sende video og fotos ud i 720p HD-opløsning.

Desværre kan du ikke få adgang til apps, webbrowseren eller brugergrænsefladen, men muligheden for at smide film ud til stuealteret er da bedre end ingenting.

Prisen i USA bliver 39 dollars, hvilket tyder på en dansk pris på omkring 300 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

sebQbe 04-03-2011 12:14:37

Den hapser jeg når den kommer på hong kong markedet til en lidt mere overkommelig pris.

Ser efterhånden ikke mange gode grunde til at opgradere min nuværende iPad, Og ser meget få grunde til ikke at købe en billig iPad 1. Hvis man ønsker sig en super tablet med bunkevis af apps og spil, så findes der på nuværende tidspunkt ingen anden tablet der kan måle sig på kvalitet/pris.

0 0

Om brug af cookies