Hedt mobil-efterår i vente

Sommeren har ikke været noget at råb hurra for i Danmark, men måske bliver det et hedt efterår – på mobilområdet vel at mærke.

Hedt mobil-efterår i vente

Traditionen tro så byder efteråret på IFA-messe i Berlin.

Messen, som er Europas største elektronik messe, vil som sædvanlig byde på et hav af nye produktnyheder inden for al slags hjemmeelektronik. I år er optakten til messen dog næsten blevet overdøvet af andre nyheder i medierne. Det skriver Business.dk 

Da Steve Jobs trak sig fra posten som topchef hos Apple i sidste uge, var det tophistorie i mange medier. Apple forventes også at lancere iPhone 5 i løbet af efteråret, hvilke garanteret også vil generere et hav af artikler omkring produktlanceringen. Men Apple er ikke den eneste mobilproducent, der trækker overskrifter i øjeblikket.

HP sagde farvel til webOS og Nokia udgav af Symbian Anna og efterfølgende afsløring af Symbian Belle trak også store overskrifter i den forgangne måned.

I løbet af efteråret bliver kampen på mobilområdet endnu mere intensiv, når Microsoft lancerer den nye Mango opdatering til Windows Phone 7, hvilket også samtidig forventes at blive startskuddet til Nokias introduktion af nye telefoner med styresystemet.

Endelig så kører slaget mellem Apple og Samsung på fulde blus i retssale over hele verden. Det er allerede lykkes Apple midlertidig at blokere for Samsungs salg af Galaxy telefoner i enkelte områder, og sagen skal nok udvikle sig endnu mere dramatisk i løbet af efteråret.

Mere om stoffet

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 30/8/2011 publicerede vi en opfølgning med en ny vinkel på temaet Video: Sådan fungerer iTunes MatchKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Tjek de seneste nyheder om emnet her.