Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hedt mobil-efterår i vente

Hedt mobil-efterår i vente

Sommeren har ikke været noget at råb hurra for i Danmark, men måske bliver det et hedt efterår – på mobilområdet vel at mærke.

Traditionen tro så byder efteråret på IFA-messe i Berlin.

Messen, som er Europas største elektronik messe, vil som sædvanlig byde på et hav af nye produktnyheder inden for al slags hjemmeelektronik. I år er optakten til messen dog næsten blevet overdøvet af andre nyheder i medierne. Det skriver Business.dk 

Da Steve Jobs trak sig fra posten som topchef hos Apple i sidste uge, var det tophistorie i mange medier. Apple forventes også at lancere iPhone 5 i løbet af efteråret, hvilke garanteret også vil generere et hav af artikler omkring produktlanceringen. Men Apple er ikke den eneste mobilproducent, der trækker overskrifter i øjeblikket.

HP sagde farvel til webOS og Nokia udgav af Symbian Anna og efterfølgende afsløring af Symbian Belle trak også store overskrifter i den forgangne måned.

I løbet af efteråret bliver kampen på mobilområdet endnu mere intensiv, når Microsoft lancerer den nye Mango opdatering til Windows Phone 7, hvilket også samtidig forventes at blive startskuddet til Nokias introduktion af nye telefoner med styresystemet.

Endelig så kører slaget mellem Apple og Samsung på fulde blus i retssale over hele verden. Det er allerede lykkes Apple midlertidig at blokere for Samsungs salg af Galaxy telefoner i enkelte områder, og sagen skal nok udvikle sig endnu mere dramatisk i løbet af efteråret.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BluezCat 31-08-2011 12:53:25

Hvad blev der af N9/MeeGo ??

0 0
Schwartz 30-08-2011 13:42:43

Jeg har lige læse denne artikel:

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2392034,00.asp

Som nævner at HP har fået en stor ordre på at levere udstyr til det amerikanske luftvåben. Det spiller ikke rigtig. Det virker lidt skævt, når de har meldt ud at de muligvis skille sig af med PC/Tablet grenen - Hva' tror i?

0 0

Om brug af cookies