Hel by har mistet TDC-dækning

En hel by har mistet mobildækningen fra TDC, efter uenighed om prisen på leje af plads til mobilmaster.

Hel by har mistet TDC-dækning

I den lille by Ørslev ved Ringsted, er TDC-kunder, uden mulighed for at ringe eller skriver beskeder fra mobilen. TDC har taget deres mast ned, efter uenighed om prisen på leje af plads til udstyr, skriver TV2 Øst.

Det er ikke kun TDC´s kunder der mærker manglen på signal – også kunder hos andre teleselskaber, der benytter TDC´s master lider under manglende dækning.

Karina Werner fortæller, at det var ved at få alvorlige konsekvenser, da hun tirsdag fik smerte i brystet og kæresten ville ringe 112. Det kunne han ikke, hvorfor han selv måtte køre hende til Køge Sygehus.

Og der ikke udsigt til at dækningen kommer tilbage lige foreløbig. Ringsted Forsyning, der ejer jordstykket, hvor TDC´s mast ind til i sidste uge stod placere, har nemlig krævet mere end en fordobling af leje, i forbindelse med genforhandlingen af TDC´s kontrakt.

TDC har afvist kravet og oplyst, at det kan tage op til halvandet år, før en ny mast er på plads i området.

Kilder: TV2 Øst

Efterfølgende om sagen

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 25/11/2013 blev sagen bragt videre med sagen om TDC betaler penge retur efter uoplyst engangsbeløb – Læs den her. Seneste højaktuelle stof om “TDC” finder du i denne spalte..