Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hellere GPS end videotelefoni

Hellere GPS end videotelefoni

Vi gider ikke det der videotelefoni. Vi vil meget hellere have navigations-tjenester. Det konkluderer en ny britisk undersøgelse.

Vi gider ikke det der videotelefoni. Vi vil meget hellere have navigations-tjenester.
Vi gider ikke det der videotelefoni. Vi vil meget hellere have navigations-tjenester.

Selskabet 3 var de første, der introducerede 3G-netværket herhjemme. De slog sig stort op på, at man nu kunne tilbyde videotelefoni.

Vi kan se hinanden, imens vi snakker i telefon, det er jo sådan set også en nyskabelse. Men det er bare ikke det, kunderne lægger vægt på. I hvert fald ikke hvis man skal tro den analyse, som det britiske In-Stat har udført.

Man har simpelthen fundet ud af, at folket gerne vil bytte videotelefonien ud med navigationstjenester.

David Chamberlain, som er analytiker i In-Stat, udtaler, ”at det vil være et vigtigt skridt for 3G operatørerne at udvide antallet af GPS og AGPS mobiler, sådan de kan tilbyde kunderne, hvad de vil have”.

Videotelefoni er ganske sjovt de første par gange, man prøver det, men derefter bliver det mere eller mindre ligegyldigt at se på hinanden, når man snakker i telefon, er tendensen. Om den holdning også gælder de danske forbrugere, ved vi ikke.

På Mobilsiden.dk vil vi alt andet lige se frem til flere telefoner med GPS/AGPS modtager og tilhørende tjenester, som gør det muligt at finde vej.

Der findes allerede nu en hel del telefoner, som har indbygget GPS modtager. Dog er det de færreste, vi faktisk kender i Danmark. Følgende er en mindre liste over de mest kendte modeller:

- Motorola 920/925
- Motorola A1000
- Nokia N95 (kommende model)
- Mio A701

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies