Her er 3s priser på iPhone 4S

Teleselskabet 3 er klar med priserne på iPhone 4S, og løfter samtidig sløret for, hvor mange enheder de sælger fra butikken på fredag.

Her er 3s priser på iPhone 4S

Fredag den 28. oktober starter salget af iPhone 4S i Danmark.

I år holder 3 for første gang midnatsåbent, for at sælge iPhone 4S til de sultne Apple-kunder.

I den forbindelse har 3 udsendt en pressemeddelelse med priser på de forskellige størrelser iPhone 4S.

3-kunder kan købe iPhone 4S med abonnementet 3Max til 899 kroner for 16GB-modellen, 1599 kroner for 32GB, og 2.399 kroner for 64GB.

Uanset hvilken størrelse der vælges, betales 300 kroner af hver måned i de første seks måneder. 

3Max-abonnementet koster 399 kroner om måneden, og 249 kroner i oprettelse. Se mere om priserne nederst i artiklen.

200 til køen

Normalt vil teleselskaberne ikke ud med, hvor mange iPhones der kommer til salg den første salgsdag. Men her bryder 3 traditionen.

I pressemeddelelsen skriver 3, at de har taget 200 eksemplarer fra leveringen af iPhones, som de sætter til salg i butikken på fredag, hvor salget af iPhone 4S officielt starter. Resten af leveringen går til dem, der står på 3s venteliste.

De 200 eksemplarer består af forskellige størrelser og både sort og hvid, fortæller 3s pressechef, Stine Green Paulsen, til Mobilsiden.dk.

Om bag i køen

Vil du sikre dig en iPhone 4S som én af de første, kan du stille dig i kø foran 3 Huset på Vimmelskaftet 35 i København. 

Klokken 00.01 fredag den 28. oktober lukkes de første kunder ind. 3 giver både frokost og aftensmad, og sørger for varme tæpper til de ventende kunder i køen.

De tålmodige kan også skrive sig på 3s venteliste.

Også Telia er klar med priserne på iPhone 4S.  

 

Seneste nyt i fortællingen

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. Efterfølgende d. 28/10/2011 publicerede vi en vinkel omkring Til salgsstart af iPhone 4S – Forstættelsen om temaet kan læses her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om iPhone..