Her er Apples næste iPhone!

HOT: Dette er angiveligt den næste iPhone. Video og billeder dokumenterer en mystisk Apple-enhed.

Her er Apples næste iPhone!

Angiveligt er den næste iPhone fundet på en bar i Redmond, USA. Efterfølgende har gadgetsiten Gizmodo.com fået fingre i den.

Enheden var ved fundet pakket ind, så den umiddelbart lignede en iPhone 3GS, men da kamuflagen med fjernet, kom en helt ny enhed til syne.

Apple prøver denne gang med et nyt design, der kombinerer en aluminiumskant med plastikbagside og naturligvis en glasskærm på fronten.

Nyhederne i mobilen

Den (måske) nye iPhone har et kamera på fronten, der kan benyttes til videochat, mens kameraet på bagsiden lader til at være en smule fysisk større end det, som findes på iPhone 3GS. Fotolys er også en nyhed.

SIM-kortet er nu et Micro-SIM so i iPad.

Skærmen har Gizmodo.com ikke præcist kunne fastslå størrelsen på, men når mobilen sættes til computeren ser ”Connect to iTunes”- skærmen ud til at have en noget højere opløsning en tilfældet er på 3GS.

Tilsyneladende sidder der nu en ekstra mikrofon på toppen til støjreduktion. Tasterne power, mute og volumen er udført i metal.

ny iphone nyt artikelfoto
Fotokilde: Gizmodo.com

Flere ændringer

Udover udseendet er et par andre ændringer, at vægten er steget med tre gram i forhold til iPhone 3GS, så den nu er oppe på 140 gram.

Batteriet er angiveligt blevet 16 procent større.

Gizmodo.com har haft pillet denne måske-kommende iPhone fra hinanden, og komponenterne er alle tydeligt mærket Apple.

Er den ægte?

Folkene på Gizmodo er overbeviste om, at dette ER den næste iPhone. De mener ikke det er sandsynligt, at nogle skulle konstruere en fungerende enhed på dette niveau.

På Mobilsiden.dk er vi naturligt skeptiske fordi Apple har tradition for, at være meget dygtige til at holde på hemmeligheder.

Hvad tror du? Kom gerne med en kommentar herunder.

Se video og læs mere

Indholdet i denne artikel er baseret på information fra Gizmodo.com. Læs originalhistorien “This Is Apple’s Next iPhone“. På siden kan du også se en kort video med enheden.

Mere om sagen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 16/4/2010 kom den efterfølgende historie med sagen Er dette den næste iPhone?Klik her for den efterfølgende artikel.. Læs også seneste nyt om emnet her.