Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er Bentley-mobilen. Pris: 93.000 kr.

Her er Bentley-mobilen. Pris: 93.000 kr.

Luksusproducenten Vertu annoncerer et samarbejde med Bentley. Med den nye partner overgår Vertu sig selv, med en endnu dyrere topmobil.

Drømmer du om B&O-lyd, Hasselblad-fotos i lommeformat, og et design der matcher din Bentley er Vertus nye topmobil måske sagen. Hvis du har råd.

Vertus nye flagskib, Vertu Signature Touch for Bentley, er udviklet i samarbejde med producenten bag de ikoniske luksussportsvogne. Bentley-entusiaster vil genfinde designdetaljer som det bevingede Bentley-badge, mens mobilens skruer efterligner dem du finder i sportsvognen.

Selve telefonen består udelukkende af adelige, håndbearbejdede materialer: diamant-præget kalveskind, Grade 5 titanium-chassis og en front i safirglas, emmer alt samme af uopnåelighed. Produktion er håndlavet i England, og begrænset til to tusinde enheder.

Prisen er derefter.

Vil du erhverve dig en Bentley mobil, skal platinum-kortet lænses for 12.500 €, hvad der svarer til omtrent 93.000,- kr.

Indbygget butler

En Vertu-mobil er mere end nobelt finish og materialer. Når du ejer en Vertu mobil, bliver du samtidig medlem af ’Vertu Life’, et netværk af ekslusive events hvor kun de rette VIPs inviteres.

Med Vertu-livet følger også 24 timers concierge, hvor den digitale assistent som Google Now erstattes af en dedikeret butler som er opsat på at løse alle henvendelser, krydret med et personligt touch.

Bag den opulente finish og ypperlige service er Vertu Signature Touch Bentley Edition også en smartphone. Det 4,7 tommer store Full HD display drives frem af en Quad-core på 2,5 GHz, 2GB RAM og Android 4.4 KitKat.

Højtalerne levere stereolyd, fintunet af specialisterne fra B&O, mens det 13 megapixel stærke kamera er signeret af Hasselblad. Den nye Vertu understøtter 4G, trådløs opladning og leveres med 64 GB lager.

Læs også: Sådan ser en 60.000 kroners mobil ud

Hvis bankrådgiveren eller tillader det, kan du bestille Vertu i dag hos vertu.com.

Specifikationer Vertu Bentley Edition

Mål: 146x70,6x9,8, 145 gram
Display: 4,7 tommer, Full HD-opløsning, 468 PPI
Kamera: 13 MP kamera godkendt af Hasselblad
Ydelse: Snapdragon 801 quad-core 2,5 Ghz, Adreno 330 grafik, 2GB RAM
Lagerplads: 64GB
Batteri: 2275 mAh
Software: Android KitKat 4.4, Bentley features
Øvrigt: Safirskærm, titanium og kalveskind, Qi trådløs opladning, NFC, butler.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Lyck 14-10-2014 17:53:50

Vi kan vel forvente en test inden for den kommende tid :)

Alternativt er der nok nogle designere fra Samsung der burde købe en, dermed kunne de lære lidt om ægte læder.

2 0
Peter Frederiksen 18-10-2014 21:31:53

@Peter

Du kan købe et eksklusive kalveskinds covers til at klikke på Samsung Galaxy Note 4 til den nette sum af $245, samt en eksklusiv Mont Blanc "PIX" S-Pen + et eksklusiv Kuglepens kit (så man netop kan lave S-pen'en om, til en eksklusiv kuglepen) til den nette sum af $350 og den endnu mere eksklusive Mont Blanc "E-StarWalker" + eksklusiv fineliner pen kit (så man netop kan lave S-pen'en om, til en eksklusiv Fineline pen) til den nette sum af "kun" $525 fra Samsungs samarbejdspartner Mont Blanc...
http://goo.gl/3AEIoQ (klik på mont blanc logoet)

Hvilket vil koste mindst 10.000 kr for den eksklusive S-pen, det eksklusive læder cover og Note4 og måske hvis man sender et billedet af disse lækre og eksklusive accessories (som man har købt) til Samsung DK, kan det være man få en eksklusiv VIP billet eller i det mindste en eksklusiv fribillet en eksklusiv koncert med http://www.samsunglive.dk.

#eksklusiv ironi!

1 0
Peter Frederiksen 18-10-2014 21:37:23

PS mere eksklusivitet..

Ligesom Bentley har en eksklusiv VIP klub, har Mont Blanc også en eksklusive VIP klub..

"The cover encapsulates a digital ID chip that once connected to the Galaxy Note 4 will automatically provide to his owner access to exclusive Montblanc digital contents."

0 0
14-10-2014 19:14:31

Problemet er bare at det bliver sindssyg hurtigt slidt :-/

2 0
Naggie21 14-10-2014 20:32:54

Læder skal jo behandles løbende med noget fedt af en slags. Ellers bliver det hurtigt grimt.

6 0
Nikolai 16-10-2014 10:51:14

Læder på en mobil lyder i mine ører knap så gennemtænkt. Man skal virkelig passe på med ikke at komme til at fedte skærmen helt til. Jeg ville ikke give skulle være påpasselig med ikke at fedte skærmen til med læderfedt. Så jeg vil give TF ret i, at hvis man vil have læder på mobilen så skal man købe et lædercover. Det er i hvert fald min personlige mening :-)

6 6
Peter Frederiksen 18-10-2014 21:55:58

@Nikolai

Lol, du får ikke fedte fingre af at læderet har være behandlet med læderfedt, da det tørre ind, ligesom man heller ikke får fedtede bukser af at sidde i en læder sofa, som har fået læderfedt (medmindre man sætter sig i sofa, før læderfedtet er tørreret ind)...

3 0
Nikolai 18-10-2014 22:30:05

Peter du har fuldkommen ret. Det jeg mente var, at man kunne komme til at fedte skærmen under selve påførslen af læderfedt.
Men det er nok mere hypotetisk, at læderfedt skulle komme i spil. Mon ikke at læderet er godt behandlet inden og eftersom et cover medfølger, så ligger den jo også godt beskyttet der :-)

3 2
Dippe Galant 16-10-2014 14:57:09

@ Nikolai

Du så godt, at det var en mobil til 93.000 kroner ikke? Til folk, der allerede har en Bentley, ikke?

For det første, så sidder de nok ikke og roder med læderfedt selv. For det andet har de nok råd til en ny. Og for det tredje vil sådan en telefon være så meget af et statement, at statementet ville gå helt tabt, hvis man gemte den i et tåbeligt cover...

Way to miss the point!

7 11
Nikolai 16-10-2014 23:30:14

Kære Dippe knap-så-Galant

Ja, jeg så godt, at det er en mobil til 93.000 kr. Ligesom jeg også så dine kommentarer om Apple, som godt nok er dyre, men ikke nærmer sig Vertu-priser. Jeg gik derfor ud fra, at vi talte mere generelt og ikke længere udelukkende om luksus-mobiler.
De allerførste kommentarer fra Alqttin og Peter Lyck handler også om andet end Vertu. Hvorfor river du ikke også struben ud på dem og gør lidt grin med dem også?

Lær at styre dit temperament og din sarkasme.

8 8
Dippe Galant 17-10-2014 00:10:52

@ Nikolai

Mit temperament har det helt fint, men jeg kan da se at du nu er rykket helt op i det røde felt, hvor dine kommentarer ikke længere har noget med artiklens indhold at gøre. Det bekræfter mig helt og aldeles i at du har misset pointen, ja, med alt.

Hvilket ikke er underligt på denne side, hvor ingen kan tåle at få deres tosserier udstillet uden at blive voldsomt personlige som baggrund for det.

Sidder trusserne meget stramt, lille ven?

8 6
Nikolai 17-10-2014 08:07:02

Jeg kan ikke se hvor i mit indlæg jeg farer op i det røde felt og bliver voldsomt personlig? Er du ikke rar at vise mig det, så jeg kan lære af mine fejl? Det er ikke min mening at fornærme dig.
Jeg kan ikke se hvordan mit indlæg kan bekræfte dig i noget som helst andet end, at det åbenbart er ok for dig at kommentere på andet end artiklens indhold, mens det ikke er ok for mig.

6 6
Dippe Galant 17-10-2014 15:44:17

@ Nikolai

Arh ja, typer som dig har altid umådeligt svært ved at læse deres egne indlæg. Måske den sidste sætning i dit forrige indlæg var det der var voldsomt personligt? Og helt oppe i det røde felt? Anyways, jeg kommenterer faktisk på præcis det samme i begge tilfælde, nemlig covers på en mobil til 93.000 kroner. Det finder jeg ganske simpelt hysterisk morsomt og ydermere finder jeg det under alle omstændigheder morsomt så mange folk, der bruger mange penge på en mobil for så at behandle den så meget som lort, at det er nødvendigt med et cover overhovedet. Mine seneste tre mobiler er udskiftet efter ca. 2-3 år, er blevet brugt mange timer hver dag og ingen af dem har haft behov for et cover. Der er tale om ikke-håndværkermobiler, så i jeres hænder var de sikkert gået i stykker efter et par dage. At behandle et stykke dyrt teknologi fornuftigt er åbenbart udenfor jeres rækkevidde og i min optik betyder det så også at I sikkert heller ikke er klar over, hvordan I skal behandle alt muligt andet - herunder en mobil til 93.000 og forståelsesrammen i forhold til kundegruppen der er interesseret i sådan en fætter.

6 6
Nikolai 17-10-2014 19:59:59

Den sidste sætning om dit temperament viste sig tydeligvis at være sand. Du er oppe forbi det røde felt når du harcelerer mod både Apple, i dine øjne, dårlige kvalitet og min og andres elendige håndtering af dyre produkter.
Jeg ved ikke hvor du får det til, at jeg skulle være ejer af et eneste Apple-produkt? Det er jeg ikke. Jeg har intet imod Apple andet end prisen på de fleste produkter.
Jeg har heller aldrig haft et cover, screen protector eller andet på nogen af mine mobiler. Endnu har jeg ikke været ude for andet en en enkelt lille ridse i bunden af skærmen på min gamle sgs4..
Indtil du kommenterede på TFs indlæg, havde ingen nævnt Apple. Den må du tage på din kappe. Og dine efterfølgende indlæg har intet med artiklen at gøre. Du gør udelukkende nar af folk, der vælger at bruge deres penge anderledes end dig.

Men for at afslutte denne "debat", så viser vores disput her ganske tydeligt det gennemgående problem på sider, som disse.
I stedet for at trykke på linket til, i dette tilfælde Vertu, så vælger vi alle bare at kommentere i blinde. Havde vi valgt at tjekke op på emnet, ville vi hurtigt have set, at der til denne luksus-mobil til 93.000 kr medfølger et....tadaaaa... matchende kalveskinds cover.
Hvilket vel automatisk gør ALLE dine udtalelser om Apple og deres ejeres brug af cover ignorante?

Jeg slutter af med dette herlige rim: Dippe Dippe due, nu er Nikolai ude :-)

8 5
Dippe Galant 18-10-2014 01:55:33

@ Nikolai

Det er meget svært at tage dig seriøst, når du direkte lyver? Hvor skriver jeg et eneste sted noget om Apple til dig?

Jeg finder dig nu inderligt ligegyldig, ligesom jeg gør med alle løgnere!

5 6
Nikolai 18-10-2014 09:03:59

Dippe Dut, er du 12 år eller er din hjerne bare ikke modnet ordentligt?
Tag lige og læs samtlige dine indlæg. Så vil se, at der skam er en ganske tydelig sammenhæng mellem dine kommentarer om Apple og din insinueren om, at jeg er en del af "cover-kliken", der ikke kan passe ordentligt på mine ting. Ord som "jeres" er et tydeligt hint..
Kan du ikke se sammenhængen, bør du kraftigt overveje om du overhovedet skal kommentere yderligere på nogen som helst artikler eller kommentarer.
Første grundregel er nemlig, at man kan læse og forstå det skrevne ord.

Og dette er mit sidste ord i denne debat. Læs det, forstå det og gør hvad du vil med det. Jeg er videre. Peace out!

11 4
Dippe Galant 18-10-2014 17:04:59

@ Nikolai

Jeg skriver intet om Apple til dig. Hvordan du så vil rationalisere din løgn overfor dig selv er ligegyldigt for mig. Du er en løgner og så er den ikke længere.

4 4
Peter Jensen 18-10-2014 15:14:19

Flot indlæg og super du formår ikke at blive personlig efter at du både har fået fortalt at du går med for små trusser og at du lyver.
Man kan kun ryste på hovedet.

4 4
Dippe Galant 18-10-2014 17:06:39

@ Peter

Nej, man er åbenbart ikke "personlig" når man kalder folk øgenavne og lyver.

Jeg gider ikke engang ryste på hovedet af det, for folk er ligegyldige, når de lyver. Alt hvad de skriver bliver bare til løgn - ganske ligesom dit indlæg også er det rene og skære løgn...

4 6
TF 14-10-2014 20:47:15

Løsningen må være at købe et lækkert læder cover som tilbehør og når det så bliver slidt så skifter man det bare, dog er der til de fleste mobiler ikke rigtig nogle lækre covers i ægte læder :-(

1 5
Naggie21 15-10-2014 08:25:41

Hvorfor skal det være løsningen? Hvorfor ikke bare behandle den læder der er derpå?

1 0
Dippe Galant 16-10-2014 02:36:10

@ Naggie

Fordi løsningen for Applefolk, altid er at købe et cover... :-)

4 5
TF 16-10-2014 04:40:11

Jep når man har noget der er lækkert får man mere lyst til at passe på det.

3 5
Dippe Galant 16-10-2014 05:12:13

Det bliver jo ikke passet på, idet der næppe er nogen telefon derude med så mange smadrede skærme som iPhonen. Til gengæld bliver de grimme børnetelefoner jo gemt af vejen i jeres covers, som I så tror beskytter jeres telefon...

Man kan sælge alt til Applefolket, bare man smider et afgnavet æble på og de vil endda selv anskaffe sig delene til at få tingen til at fungere som alle andre telefoner.

4 9
Alqttin 14-10-2014 12:00:47

En luksusmobil der kører på Android? Nej tak. Så er Blackberry Porche design mere luksus

5 7
Naggie21 14-10-2014 20:38:49

Det er jo heller ikke så luksus med en mobil, som ingen udvikler apps til ;)

5 0

Om brug af cookies