Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er de bedste aprilsnarre fra mobilverdenen

Her er de bedste aprilsnarre fra mobilverdenen

Det er den 1. april, og det betyder traditionen tro et væld af aprilsnarre. Vi har derfor samlet de sjoveste af dem.

Er du hoppet på en aprilsnar eller to i dagens løb? Højst sandsynligt, for det florerer som altid med en masse af slagsen i dagens anledning - og vi på Mobilsiden har bestemt heller ikke kunne modstå fristelsen med annonceringen af den mærkværdige app til din smartphone, CrackTrack, der er i stand til at måle din kropstemperatur på noget utraditionel vis.

Men hvad har der ellers været at sjove aprilsnarre i mobilverdenen? Det kan du danne dig et overblik over i denne opsamling, hvor vi har kigget nettet igennem for de sjoveste aprilsnarre, vi har kunne finde. Hvis du skulle være faldet over én, som vi har misset, er du mere end velkommen til at tippe os om den i en kommentar nedenfor.

Gmail Mic Drop

I Gmail indsatte Google en ”Mic Drop”-send-knap ved siden af den almindelige send-knap, som lader dig ”mute” en e-mail-samtale, så du aldrig får svar tilbage i tråden igen og dermed fred og ro. Samtidig sender knappen en tekst og GIF-animation til alle modtagerne i samtalen.

Google måtte dog hurtigt fjerne aprilsnarren igen, da det hurtigt fik ret uheldige udfald. Blandt andet blev en person angiveligt fyret, medmindre det også er en aprilsnar, efter at have sendt en e-mail med Mic Drop-svarknappen til sin arbejdsgiver.

Læs mere om Gmail Mic Drop her.

Søg efter billeder med emojis

Google Fotos-appen lavede en aprilsnar med, at du nu kan søge efter dine billeder blot ved at lave emojis. Indsæt eksempelvis en hunde-emoji, og straks får du billeder af hunde.

Læs mere på Twitter her.

Emoji-forslag i Inbox-appen

Google er tilsyneladende vilde med emojis. I Googles aprilsnar for Inbox-appen (Googles eget alternativ til Gmail) bliver du nu præsenteret for emojis i stedet for nytte forslag til hurtige besvarelser af en e-mail.

Læs mere om emojis i Inbox by Gmail her.

Google Cardboard Plastic

Googles populære virtual reality-papprille har fået en ordentlig opgradering i dagens anledning, så den nu er udført i intet ringere end gennemsigtigt plastik, så du får 4D-integreret syn, 360 graders lyd, 20/20-syn, ingen kabler, intet batteri og som er let og vandtæt.

Læs mere om Google Cardboard Plastic her.

#GetSandstoned fra OnePlus

OnePlus har brugt det velkendte Sandstone-materiale fra bagsiden på sine telefoner i denne aprilsnar med kampagnen #GetSandstoned. OnePlus forbedrer nu hverdagsprodukter som en kop, sæbe, iPhone-cover og sneakers ved at belægge dem med sandstone-materialet, så du aldrig snubler eller taber tingene i hænderne.

Læs mere om #GetSandstoned her.

Google Express: Pakkelevering med faldskærme

Levering med droner er alligevel ikke fremtiden – det er faldskærme derimod. Den eksisterende indkøbstjeneste Google Express leverer nu pakker hvor som helst og når som helst – lige når du har brug for dem.

Læs mere om Google Express her.

YouTube: Se videoer i Snoopa-Vision

På YouTube er der kommet en ny knap til venstre for hvor du justerer kvaliteten. Knappen hedder ”Vis i Snoopa-Vision” og aktiverer 360 graders visning for videoer set fra en biograf sammen med ingen ringere end Snoop Dogg.

Læs mere om Snoopa-Vision her.

Samsung Internet of Trousers

Samsung er klar med et par intelligente bukser, der gemmer på WiFly, hvis lynlåsen har været åben i mere end tre minutter. Bukserne har også sensorer, så du får notifkationer, hvis det er tid til at bevæge sig, lige som bio-sensorer modsat fortæller dig, hvis du bør slappe lidt af. Til sidst sender en ARTIK-chip signaler til dit køleskab for at forhindre dig i at få hedeslag.

Læs mere om Samsung Internet of Trousers her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies