Her er de første anmeldelser af LG Nexus 4

Anmelderne er tilfredse og positive over LG Nexus 4, men den mangler en vigtig komponent.

Her er de første anmeldelser af LG Nexus 4

LG Nexus 4 har nu været igennem de første anmelders skarpe sanser og resultatet er ovenud positiv hos langt de fleste.

Blandt anmeldernes rosende ord, lyder det at LG Nexus 4 har en fremragende skærm, Engadget.com går endda så vidt at kalde skærmen for blandt de bedste på markedet lige nu.

Kameraet får hos Engadget også pæne ord med på vejen, de kalder det en mærkbar opgradering fra sin forgænger, og på visse punkter overgår den også kameraet i Samsung Galaxy S III.

Tager man forbi anmeldelsen lavet af TheVerge.com, bliver de rosende ord ikke mindre, ”Det er den bedste Android telefon på markedet lige nu, og har noget af det mest kraftfulde software, der nogensinde er blevet lagt på en mobiltelefon. Det er en opgradering fra sidste års Galaxy Nexus på enhver måde. Det er fantastisk – på nær en lille ting.”

Den ”lille ting” som The Verge nævner går til gengæld igen i stort set alle amerikanske anmeldelser, nemlig manglen på 4G.

I USA er 4G LTE så udbredt at det i dag anses som værende en selvfølge, at producenterne har teknologien i deres topprodukter, hvilket ikke er tilfældet med LG Nexus 4.

Derfor er dette ét af de store minus punkter i stort set alle anmeldelserne af LG Nexus 4, sammen med den skrøbelige bagside lavet ud af glas, en design-metode som Apple kunder ofte har oplevet den negative side af, og som nu også Nexus kunder vil lære at kende ifølge anmelderne.

Herunder kan du se Engadets gennemgang af LG Nexus 4.