Her er de første iPhone 5 priser i Danmark

Apple har endnu ikke meldt de officielle priser ud, men et par danske forhandlere er klar med de første iPhone 5 priser.

Her er de første iPhone 5 priser i Danmark

Apple har endnu ikke offentliggjort den officielle pris for iPhone 5, hvilket også har gjort, at teleselskaberne endnu ikke har meldt deres priser ud.

Men nu er nogle af de uafhængige mobil-forhandlere klar med foreløbige priser på iPhone 5. Det er dog et sats fra de uafhængige forhandlere, da de endnu ikke kender de præcise indkøbspriser.

Du kan se de dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk, som opdateres tre gange dagligt, derfor kan priserne variere.

 – ”Vi kender desværre ikke indkøbspriserne endnu, så ind til videre er prisen på vores side en cirka-indikation på, hvor prisen kommer til at ligge, så jeg vil ikke afvise at prisen bliver højere,” siger Mikael Kolding fra Proshop.dk til Mobilsiden.dk.

Derfor er det et sats, at blandt andet Proshop.dk netop nu har prissat iPhone 5 til 6.059 kroner (pr. 18/9-12 kl. 11.30) for 16 GB-modellen, da de reelt kan miste penge, hvis det viser sig at produktet bliver dyrere.

 – ”Den pris man bestiller til, bliver også den pris vi leverer ti. Så snart vi kender den endelige pris bliver siden opdateret,” siger Mikael Kolding.

Mikael Kolding fortæller ligeledes, at det bliver den europæiske model af iPhone 5, der bliver solgt fra Proshop.dk. Telefonen er også ulåst og med dansk oplader.

 – ”Vi håber på levering kort tid efter den danske lancering,” slutter Mikael Kolding.

Læs også:
 – Pas på med at købe iPhone 5 i udlandet
 – Overblik: Alt om Apple iPhone 5
 – Apple fordobler egen rekord

Efterfølgende om sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 19/9/2012 havde vi dette at sige med en artikel omkring Pas på med at købe iPhone 5 i udlandet – Næste artikel om temaet finder du her. Få også seneste nyt om emnet her.