Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er de nye mobiler der kommer i marts

Her er de nye mobiler der kommer i marts

Du kan her se, hvilke mobiltelefoner der kommer på hylderne i telebutikkerne i denne måned.

Mobile World Congress er nået sin afslutning, og mens der de seneste dage er præsenteret telefonerne, som rammer butikkerne de kommende måneder – så kan du her få et overblik over hvilke telefoner du kan finde på hylderne allerede nu i denne måned.

Det bliver spændende at se om Nokia Lumia 710, vil blive en ligeså stor succes som Lumia 800 ser ud til at være blevet.

Står du og skal have ny telefon her og nu, så er disse telefoner det ”nyeste nye” på butikshylderne.

 

Nokia Lumia 710
Nokia Lumia 710

Nokia Lumia 710

Lumia 710 er den anden Windows Phone fra Nokia, som rammer det danske marked. Telefonen henvender sig til den målgruppe, der lige synes Lumia 800 er for dyr.

Nokia Lumia 710 er udfra specifikationerne ”value for money”  - den kommer med en 1,4 GHz CPU, hardware acceleration og grafisk processor og en 3,7 tommer touchskærm med ClearBlack display. Telefonen kommer i farverne stealthy black, crisp white og har et udskifteligt cover på bagsiden.

Bagside-coveret kan skiftes til farverne black, white, cyan, fuchsia og yellow.

Lumia 710 har været på butikshylderne i flere lande siden lige inden årsskiftet bl.a. Rusland, Singapore, Hong Kong og Indien har haft glæde af telefonen nogen måneder nu. Og nu får vi også glæde af den i Danmark. Blandt andet TDC har Nokia Lumia 710 på hylderne i løbet af marts måned.

Den endelige pris er endnu ikke meldt ud, men vi har tidligere skrevet den vil have en vejledende pris på omkring 2.500 kroner uden abonnement. Dog kan du finde de aktuelle dagspriser på Mobilpriser.dk, hvor du netop nu kan erhverve dig Lumia 710 til 2.099 kroner.

Sony Xperia S
Sony Xperia S

Sony Xperia S

Sony Ericsson har droppet “efternavnet” – og nu bliver deres “brand” blot Sony. Den første telefon på det danske marked med det nye navn bliver Sony Xperia S.

Med Ericsson ude af ”Sony Ericsson” vil vi kunne forvente at se en større helhed i deres produkter – og telefoner og tablets vil blive mere integreret med det øvrige underholdnings-elektronik i deres sortiment.

Det transparente element på telefonen giver en lethed, som skal være med til at fremhæve displayet – foruden det også giver forskellige lyseffekter og integrerer antennen.

Telefonen kommer med Android 2.3, har en 4,3 tommer skærm med Mobile BRAVIA Engine og et 12 megapixels kamera. Den er udstyret med en 1.5 GHz dual-core processor, samt adgang til Sonys musikstreaming tjeneste Music Unlimited.

Hvad den præcise pris bliver, er endnu ikke oplyst men du vil kunne få Xperia S ved både TDC og 3. Du kan netop nu finde Xperia S til priser på omkring 3.700 kroner på Mobilpriser.dk.

LG Optimus L3

I den meget billige ende kommer der i marts måned, den netop præsenterede LG Optimus L3.

LG satser med L3 på, at komme med en smartphone til under 1.000 kroner uden abonnement. Hvad den præcise pris vil være er uvist i skrivende stund. Telefonen kommer dog på markedet allerede i starten af marts måned.

LG Optimus L3 er en del af en lille "L-familie", som i alt tæller tre forskellige modeller. Med Optimus L3 får brugeren Android 2.3, en 3,2" skærm, et to megapixels kamera - telefonen kører ikke 3G.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies