Her er de nye mobiler i januar måned

Du kan her se, hvilke mobiltelefoner der kommer ud i mobilbutikkerne i denne måned.

Her er de nye mobiler i januar måned

I denne måned er der et par nye mobiler at komme efter ved teleselskaberne, og til trods for det lige har været jul, som er en af højtiderne i mobilbranchen, er der alligevel topmodeller iblandt.

Du kan herunder se hvilke telefoner der kommer på hylderne i januar, og en af månedens, måske årets, absolut mest ventede telefoner, kommer officielt på det danske marked.

Mobile World Congress, verdens største mobilmesse, er også lige om hjørnet – hvor endnu flere telefoner, formentlig med lancering frem til sommer, vil blive præsenteret.

Men det betyder altså ikke, at vi snydes.

Nokia Lumia 800

Lumia 800 er den første Windows Phone fra Nokia, der har været på markedet i nogle lande noget tid nu. Men nu rammer den også de danske telebutikker.

Nokia Lumia 800 er uden tvivl den mest ventede Windows Phone til dato, men også den telefon, som kan være Nokias comeback.

Den officielle salgsstart har Nokia meldt ud til at være den 20. januar 2012, hvilket teleselskaberne 3, TDC, Telia og Telenor fortæller passer med deres informationer.

Lumia 800 kommer i tre forskellige farver; sort, magenta-rød og cyan-blå. Den vejledende udsalgspris er omkring 3.900 kroner, uden abonnement.

Foruden hos 3, TDC og Telenor kan du også finde Lumia 800 på Mobilpriser.dk. Læs også vores anmeldelse af Nokia Lumia 800.

Nokia Lumia 800, Windows Phone
Nokia Lumia 800 (Foto: Mobilsiden.dk). Foto: Mobilsiden.dk

Web-TV: Se testen af Nokia Lumia 800

LG Prada

LG er klar med tredje generation af LG Prada, og har netop kort før jul afsløret den kommende model i London.

LG Prada har en specialdesignet brugerflade, men foruden det, er den udstyret med en 4,3 tommer touchskærm, 8 megapixels kamera, 1 GHz dual core-processor og 8 GB hukommelse.

Prada har Android Gingerbread, men det forlyder at en opdatering til Ice Cream Sandwich skulle være i vente.

Hvad LG Prada kommer til at koste er endnu uvist. Men den lander blandt andet ved TDC ultimo januar, formentlig den 27. januar 2011. Du kan også følge LG Prada på Mobilpriser.dk.

lg prada
LG Prada.

Galaxy Nexus

Googles reference-mobil til Android-systemet, kommer til salg ved blandt andet Telenor her i januar måned.

Galaxy Nexus er telefonen, som skal vise hvordan Android-systemet er tiltænkt fra Googles side, og er altså uden diverse producenters egen brugerflade lagt ovenpå.

Så ønsker du den rene Android-oplevelse – så er det Galaxy Nexus du skal kigge efter. Galaxy Nexus kom ved nogle selskaber i slutningen af sidste år. Mens den først kommer ved andre her i januar.

Galaxy Nexus kan også findes på Mobilpriser.dk, og kan erhverves fra omkring 4.100 kroner af uden abonnement.  Galaxy Nexus er en af de bedste Android-smartphones der er lige nu findes – læs anmeldelsen her.

Android, Galaxy Nexus, Google, Samsung
Galaxy Nexus (Foto: Mobilsiden.dk). Foto: Mobilsiden.dk

Nokia Asha 300

Nokia Asha 300 er, ligesom Galaxy Nexus, først på vej ud til nogle butikker her i januar måned, mens den ved andre allerede var på hylderne i december.

Asha 300 er baseret på styresystemet Series40, og blev præsenteret under Nokia World 2011, hvor Lumia 800 og 710 dog løb med det meste af opmærksomheden.

Nokia sender med Asha 300 en af de snart få telefoner på gaden, som er udstyret med et fysisk T9-tastatur. Foruden det har den også touchskærm.

Øvrige specifikationer på Asha 300 er, at den har 1 GHz processor, fem megapixels kamera, FM-radio, Bluetooth og understøtter hukommelseskort på op til 32 GB.

Asha 300 er for dig, som ønsker en telefon der primært skal bruges til at ringe og skrive beskeder, samt ikke har lyst til at betale mange penge for den. Asha 300 kan fås fra omkring 850 kroner uden abonnement.

nokia asha 300
Nokia Asha 300 (Foto: Nokia).

OBS!

Lanceringsdatoerne er skrevet med forbehold for, at der kan komme flere til listen, eller modsat. Ligesom telefonernes salgsstart også kan risikerer at blive udskudt. Teleselskaberne har selv leveret datoerne til denne artikel.

Efterfølgende nyt om sagen

Sagens videre forløb om emnet. mobilsiden har bragt sagen videre. 2/1/2012 fulgte vi op med en artikel der stillede skarpt på Masser af nytårs SMS’er – Læs her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.