Her er de nye mobiler i november måned

Se her, hvilke mobiler der kommer på hylderne hos teleselskaberne i denne måned.

Her er de nye mobiler i november måned

Teleselskaberne er i denne måned klar med en række nye telefoner. Fire nye mobiler finder vej til butiks-hylderne, og det er en noget blandet landhandel.

Nyhederne er blandt andet en ny Symbian-model, en Windows Phone, en kæmpe Android-mobil og en usædvanlig hårdfør smartphone.

Se hele listen herunder og læs lidt mere om de nye modeller.

samsung Omnia w
Samsung Omnia W.

Samsung Omnia W

Denne model har den helt nye Mango-version af styresystemet Windows Phone. Dermed er både menu og ordbog i mobilen dansk.

Den har en 3,7 tommer Super AMOLED-skærm, en 1,4 GHz processor, og de 500 nye funktioner, der følger med Mango-versionen.

Samsung Omnia W er meldt ud til en pris på omkring 2.600 kroner uden abonnement ved salgsstart.

Læs mere om Samsung Omnia W.

htc sensation xl
HTC Sensation XL.

HTC Sensation XL

Her er en kæmpe af en Android-mobil, med en skærm på hele 4,7 tommer. Den har en 1,5 GHz processor, 8 megapixels kamera og er baseret på Android 2,3.

Sensation XL har brugerfladen Sense 3,5, der betyder bedre kamera-egenskaber, og Dropbox-applikationen med 5 GB fri opbevaringsplads. 

Derudover har den en optimeret lydoplevelse, leveret af Beats Audio, der er skabt i samarbejde med musiker og rapper Dr. Dre.

Læs mere om HTC Sensation XL.

Se priser på HTC Sensation XL.

nokia 700
Nokia 700.

Nokia 700

Her er en prisvenlig Symbian-model  (version ‘Belle’) fra Nokia. Den har en 3,2 tommer AMOLED skærm, 1 GHz processor og 5 megapixels kamera.

Derudover er der indbygget NFC, og 2 GB hukommelse.

Læs mere om Nokia 700.

Se priser på Nokia 700.

Samsung Galaxy Xcover
Samsung Galaxy Xcover. Foto: Samsung

Samsung Galaxy Xcover

Denne Android-smartphone er målrettet håndværkere og udefolk. Den er nemlig både vand-, sne-, stød- og støvtæt. Desuden er den IP67-klassificeret, så den kan holde til at ligge i én meter vand i op til 30 minutter.

Skærmen er 3,65 tommer, processoren er 800 MHz og kameraet er på tre megapixels.

Prisen er fra Samsungs side meldt ud til at være under 2.000 kroner uden abonnement.

Læs mere om Samsung Galaxy Xcover.

OBS!

Lanceringsdatoer er altid en størrelse, der kan ændre sig med tiden. Der er derfor forbehold for, at der kan komme flere til listen, eller modsat.

Efterfølgende om emnet

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. d. 29/8/2011 gik vi videre med temaet i en artikel der belyste emnet Galaxy S II på vej i LTE 4G version – Artiklen kan læses her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.