Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er de nye mobiler på markedet i april

Her er de nye mobiler på markedet i april

Du kan her se, hvilke mobiltelefoner der kommer ud i mobilbutikkerne i denne måned.

April måned byder på flere meget omtalte smartphones, og de første af de smartphones der i år blev præsenteret til Mobile World Congress.

HTC er den første producent, som sender telefoner på markedet, der så offentlighedens søgelys første gang til MWC, og de vælger at sende hele HTC One-familien på markedet næsten samtidig.

I første halvdel af april måned vil de fleste telebutikker have fået HTC One X, S og V på hylderne – dog er der nogle steder hvor V, ifølge vores oplysninger, først kommer i maj måned.

Men der er også andet end HTC på programmet i telebutikkerne – du kan herunder se en liste over de telefoner, teleselskaberne får på hylderne den kommende måneds tid.

HTC One X

Under årets Mobile World Congress i Barcelona præsenterede HTC den nye One-serie, og her er HTC One X topmodellen.

Telefonen er ganske tynd og føles lækkert i hånden, og til trods for den store 4.7 tommer skærm føles telefonen ikke som en kæmpe. Skærmen er en H-HD Super LCD skærm.

Grunden til dette er, at skærmen går langt ud til kanten og derfor er der knap så meget spildplads, som vi tidligere har set på lignende produkter.

HTC One X kommer med en rigtig flot skærm, og selve telefonen kører da også mere flydende end det tidligere er set på en HTC telefon.

Du kan læse testen af HTC One X her.

HTC’s nye topmodel kommer selvfølgelig med den nyeste Android version 4.0 – Ice Cream Sandwich.

HTC One X koster netop nu lige under 5.000 kroner på Mobilpriser.dk.

Telefonen kommer på markedet i Danmark i starten af april måned, og vil blandt andet være at finde i sortimentet ved 3, TDC og Telenor.

HTC One S
HTC One S

HTC One S

Endnu en HTC telefon fra One-serien, HTC One S er mellem-mobilen. Telefonen har et kamera på otte megapixels, og er klar til fotografering på under ét sekund.

One S kommer med integration af Beats Audio, der nu også virker på eksterne lydkilder som Spotify, TDC Play og Tunein Radio.

One S er ligesom ”storebroren” født med Ice Cream Sandwich. Telefonen kommer i to forskellige design modeller.

HTC Ons S koster netop nu lige omkring 4.300 kroner på Mobilpriser.dk.

Du kan finde HTC One S på hylderne i telebutikkerne efter påske, og både teleselskabet 3, TDC og Telenor vil være blandt forhandlerne af denne HTC-model.

HTC One V
HTC One V

HTC One V

HTC One V er den billigste i den nye One-familie, og får generelt ikke meget opmærksomhed hverken i pressen, til præsentationen under Mobile World Congress og lignende.

HTC One V låner designmæssigt en masse ting fra HTC’s 2010-model HTC Legend, og er skåret ud af ét stykke aluminium. Så man kan nærmest sige den er et ”remake” af succesen fra 2010.

Hvor mange farver HTC One V kommer i på det danske marked er endnu uvist, vi har tidligere skrevet den kom i flere forskellige farver.

HTC One V kommer i telebutikkerne efter påske, du kan netop nu finde den på Mobilpriser.dk til omkring 2.600 kroner.

Nokia Lumia 900 (Foto: Mobilsiden.dk)
Nokia Lumia 900 (Foto: Mobilsiden.dk)

Nokia Lumia 900

Nokia præsenterede under CES-messen i Las Vegas i januar måned, topmodellen Lumia 900 i en 4G LTE version, og vi skulle ikke længere hen end februar måned før den blev præsenteret til resten af verden.

Nokia præsenterede nemlig under Mobile World Congress en Lumia 900-model, som kunne bruges i resten af verden nemlig en 3G-version.

Lumia 900 er større end den kendte Lumia 800, der i år har givet Nokia comeback på smartphone-markedet, hvor de tidligere ikke har været så konkurrence dygtige.

Ligesom på Lumia 800 har Lumia 900 også Windows Phone, som styresystem, en 4,3 tommer AMOLED skærm med ClearBlack Display, 1,4 GHz single-core Qualcomm processor og et 8 megapixels kamera med Carl Zeiss optik.

Lumia 900 kommer til en vejledende pris på omkring 4.500 kroner – du kan altid finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Samsung Galaxy X-Cover
Samsung Galaxy X-Cover

Samsung Galaxy X-Cover

Den Android-baserede smartphone fra Samsung, som er vandtæt og tåler støv, Galaxy Xcover vil i denne måned også komme til forhandlere der endnu ikke har haft den.

Xcover kan holde til vand, sne, støv og opfylder klassificeringen IP67 der betyder, at den kan ligge i én meter vand i op til 30 minutter, uden at tage skade.

Den har Android 2.3 (Gingerbread) som styresystem og en vægt på 135 gram.

Teleselskabet Telenor får den blandt andet først Xcover på hylderne i april måned. Du kan finde dagsaktuelle priser på Xcover på Mobilpriser.dk, netop nu kan den fås til lige under 1.700 kroner.

OBS!
Lanceringsdatoerne er skrevet med forbehold for, at der kan komme flere til listen, eller modsat. Ligesom telefonernes salgsstart også kan risikerer at blive udskudt. Teleselskaberne har selv leveret datoerne til denne artikel.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Fætter Højben 13-04-2012 14:00:48

Lumia - selvfølgelig ;-)

0 0
Kim Jensen 08-04-2012 17:06:56

Kunne i ikke teste Galaxy Xcover og sammenligne den med motorolas Defy+ hvad er bedst

0 0

Om brug af cookies