Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er efterårets nye funktioner til Navigon - iOS og Android

Her er efterårets nye funktioner til Navigon - iOS og Android

Navigon vil ikke kun guide bilister. Nu skal navigations-app'en også inkludere offentlig transport.

Flere firmaer har allerede tyvstartet årets IFA-messe med produktannonceringer. Det gælder blandt andet Garmin, som købte Navigon sidste år.

Navigationsgiganten har således præsenteret en ny funktion kaldet "Urban Guidance", der inddrager offentlige transportmidler som bus, tog og metro.

Garmin oplyser, at "Urban Guidance" vil blive frigivet som in-app-køb i tre navigationsapplikationer: Navigon til iOS, Navigon til Android og Garmin Streetpilot til iOS. Der er imidlertid ingen præcisering med hensyn til dato, så foreløbig må vi nøjes med "i efteråret 2012".

Prisen bliver ifølge pressemeddelelsen 4,99 euro - det vil formentlig sige 42 kroner - men i de første par uger efter frigivelse vil prisen være nedsat til 2,99 euro (formentlig 24 kroner).

Garmin introducerer ligeledes den såkaldte "Last Mile"-funktion til Navigon iOS og Android. Når man er to kilometer fra destinationen, kan man søge efter en parkeringsmulighed i nærheden. Efter parkering gemmer app'en positionen, så det er let at finde tilbage. Samtidig skifter app'en til fodgængertilstand for at guide det sidste stykke frem til destinationen.

Det skal også nævnes, at funktionerne "Google Street View" og "Panorama View 3D" ikke længere er forbeholdt Navigon til iOS. Dette findes nu også til Android og Streetpilot. "Google Street View" bliver tilføjet gratis, mens "Panorama View 3D" er prissat til knap 10 euro.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Trentors 30-08-2012 13:36:15

Jeg bruger Navigon MEGET. Jeg har købt alle in-app features (Panorama View 3D har man kunne købe i en måned) og er RIMELIG glad for det. Men jeg køber stadig TomTom når det udkommer.

Navigon er en tydelig iOS app. På den platform har man ikke 3. parts multitasking selvom dette er på Android. Og det ville unægteligt være smart at Navigon ikke startede forfra (og det starter ikke just hurtigt) hved gang app'en ikke har haft fokus. Ligesom Google Maps burde de havde lavet det som en service der fortsatte i baggrunden selvom brugeren f.eks. besvarede et opkald.

Jeg ved godt at den slags ikke ville være muligt på iOS men hvorfor skal denne laveste fællesnævner ødelægge det for Android?

0 0
Sven A. 30-08-2012 13:24:01

Hvad med en facelift i det grafiske, design og brugervenlighed?

0 0

Om brug af cookies