Her er forskellen på LG Optimus 2X og Black

LG har inden for kort tid annonceret to nye topprodukter, den ene noget billigere end den anden. Men hvad er egentlig forskellen på de to modeller?

Her er forskellen på LG Optimus 2X og Black

LG har for nylig præsenteret to nye top-modeller til det danske marked, Optimus 2X og Optimus Black. Den første med en Dual-Core processor og den anden med en helt ny type skærm, der påstår at være helt skarp, selv i sollys.

Der er en forskel på cirka 1000-1500 kroner på de to modeller, men hvad er forskellene ellers?

Vi har samlet forskellene i listen nedenfor.

Så er det op til din pengepung og dine præferencer at vælge.

Forskelle

– Begge telefoner er født med Android 2.2 og kan, så snart opdateringen frigives, opdateres til Android 2.3.

– Optimus 2X har en skærm på 4 tommer og 800×400. Blacks store salgspunkt er netop skærmen, som er produceret af LG selv. Den er 4 tommer, med en opløsning på 800×480. De kalder den NOVA og påstår den står helt skarpt, både inden døre og udenfor. Den har en lysstyrke på 700 nits, mod 300 i de fleste almindelige mobil-skærme.

– Dual-Core processoren i Optimus 2X er til gengæld dens store salgsargument. Black har kun en almindelig én-kerne processor. Forskellen skulle være som at køre i første eller andet gear – enorm.

– Optimus 2X har HDMI-stik. Det har Black ikke.

– Optimus 2X vejer 145 gram, Black vejer kun 109 gram.

– Optimus 2X er 10,1 mm tyk, Black er kun 9,2 mm, hvor den er tykkest.

– Optimus Black er den første mobil med WiFi Direct, der angiveligt gør dataoverførsel mellem mobile enheder lettere. Det har Optimus 2X selvsagt ikke.

– LG siger Optimus 2X har et reduceret batteriforbrug på op mod 50 procent, mens Black kun har “et lidt mindre” batteriforbrug end andre smartphones.

– Optimus 2X kommer til at koste omkring 4500 kroner uden abonnement, mens Optimus Black kommer til at omkring 3500 kroner uden abonnement.

– Optimus 2X har 8 GB indbygget, mens det endnu er uvist, hvor meget hukommelse der findes i Optimus Black.

– Optimus 2X har et kamera på 8 megapixels, samt et kamera foran, med et udvist antal megapixels. Optimus Black har et kamera på 5 megapixels på bagsiden, og 2 megapixels foran.

Der er stadig mange detaljer om Optimus Black, der ikke er offentliggjorte.

Optimus 2X forventes i handlen i midten af februar, mens Optimus Black først kommer til landet omkring april.