Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er HTC One M9 billigst

Her er HTC One M9 billigst

Forsalget på HTC’s designmobil er startet. Mobilpriser.dk finder den bedste pris til dig.

Er du forelsket i HTC’s seneste kreation i glas og aluminium kan du allerede nu forudbestille og finde den bedste pris på HTC’s tronfølger til HTC One (M8).

Den ligner forgængeren til forveksling, men lader du dig lokke til at prøve M9, vil du opleve at den lidt mindre mobil vil imponere med en mere eksklusiv ergonomi og to-tonet finish.

Læs også: HTC One M9: en dynamitstang i børstet metal [FØRSTE KIG]

Den største fremskridt i forhold til forgængeren vil du opleve i maskinrummet og i kameraet. Væk er den forrige quad-core som nu afløses af en otte-kernet Snapdragon 810 processor. Det bagudvendte kamera er nu tilbage i megapixel-ræset og byder nu på 20 megapixels. Ultrapixel konceptet, med få men lysstærke pixels lever dog fortsat, men nu i frontkameraet hvor dine selvportrætter vil tage sig bedre ud, selv i lavt lys.

Den vejledende pris på HTC One (M9) er dog sat en tand i vejret i forhold til forgængeren, men søger du på mobilpriser kan den allerede nu forudbestilles fra ca. 5.400,- kroner og op.

Klik her for at få den bedste pris på HTC One (M9)

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

N 09-03-2015 19:34:23

Hvad kan man bruge mobilpriser til når i kun har 3-6 selskaber på M9 og S6 ? Der er jo mange flere der sælger dem.....Det giver jo et piv ringe overblik, hvilket jeg egentlig troede var meningen med mobilpriser.dk......

3 2
Niels de Boissezon 10-03-2015 10:38:13

Hej,

Der kommer løbende nye forhandlere på mobilpriser.dk. Siden du skrev i går, er 5 nye forhandleres priser kommet til.

Venligste hilsener,
Niels /mobilsiden.dk

0 1
N 10-03-2015 12:42:56

Der er stadigt kun 3 på M9, hvor hverken Telia eller telenor er at finde. Dette selvom de har priser på den. Jeg ved ikke hvordan det fungerer med databasen, om i selv ligger data ind eller det er forhandleren der kommer med dem. Men jeg kan jo ikke lige nu gå ind på mobilpriser og få et overblik over hvad priserne er for div. forhandlere på en M9...Der mangler Telia, Telenor, Proshop, Føniks computer, Webhallen.com, call me er kun på den ene.... Det virker altså lidt tyndt. Men måske det bare er mig.

1 0
Robert 09-03-2015 16:34:26

Skide god artikel mobilsiden. Ved gold on silver modellen har I prisen fra et sted, Dustin Home, og ved den anden gunmetal grey, har Call Me søreme også nogle talepakker med.

1 1

Om brug af cookies