Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er HTC Touch Diamond

Her er HTC Touch Diamond

HTCs helt store satsning i 2008 hedder Touch Diamond. Den er pakket med alt fra stor hukommelse til 3,2 megapixels autofokus-kamera, FM-radio og Turbo 3G. Desuden er den mindre end Nokias aktuelle topmodel.

Produktet Touch Diamond fra HTC ventes, at blive præsenteret i morgen, ved et arrangement i London.

Kilder siger til Mobilsiden.dk, at Diamond ventes, at blive HTCs helt store satsning i år. Selvom der også kommer andre produkter, fokuseres alt opmærksomhed omkring Diamond.

Prisen forventes uden abonnement på omkring 4.000 kroner og den er sandsynligvis i butikkerne mellem midten af juni og slutningen af juli - det er i hvert fald de første prognoser.

Diamond kører Windows Mobile 6.1 Professionel, med en skærm på 2,8 tommer samt GPS og muligvis en bedre brugerflade end Touch Flo, som blev kendt med de foregående Touch-modeller. Det kan muligvis også være, at Touch Flo blot er opdateret.

Kameraet er 3,2 megapixels med autofokus, og der er blevet plads til FM-radio.

Internetforbindelse sker via enten Turbo 3G (op til 7,2 mbit/sec), EDGE eller trådløst netværk. Desuden er der Bluetooth 2.0.

GPS-delen er af typen "Enhanced GPS" også kendt som EGPS, som hurtigere finder din position.

På rygtebasis tales der også om 4GB intern hukommelse, der kan udvides via microSD.

Diamond fylder kun 9,9 x 5,1 x 1,07 cm, hvilket betyder den er stort set samme størrelse - men lidt tyndere, end Nokias N95 8GB.

Verdenspræsentationen sker i London tirsdag og i Danmark på fredag. Mobilsiden.dk dækker naturligvis.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Steffen Eriksen 10-05-2008 00:10:01

Her befinder man sig på en glædelig nyhed, der dog bliver spoleret af manglende dansk kundskaber fra "forfatterens" side...man leder tankerne hen på Google's værktøj til at oversætte websider på fremmedsprog til det dejlige danske sprog - vellykket hver gang...og dog.
Allerede to gange i indledningen til denne artikel går det galt... "Det er pakket med alt fra..." - der menes vel "Den er pakket med..." og så er d'et stumt i end, men derfor skal det nu engang med. Så er google maskinen velsmurt indtil anden sidste afsnit, hvor gentagelserne tager overhånd - et ordsprog siger at børn lærer (læser) bedst, når ting gentages men...

0 0
Pia Kjærulff Eklund 10-05-2008 12:09:15

Hej Steffen Eriksen - tak for dit indlæg, hvilket fik os til at gå teksten igennem igen, og du havde ganske ret, der var fejl, dog ikke fra en google oversættelse, da artiklen ikke er oversat;)
Jeg håber at artikelen nu er blevet mere letlæselig.
MVH
Piakj

0 0

Om brug af cookies