Her er kameraet der kører på Android

Polaroid har lavet et kamera med Android-systemet, så der kan hentes apps og forbindes til Flickr.

Her er kameraet der kører på Android

Det måtte jo komme! Smartphones har været hårde ved markedet for de billige peg-og-skyd-lommekameraer, og hæderkronede Polaroid har nu taget konsekvensen: de laver et kamera, der minder om en mobiltelefon. Nemlig Polaroid SC1630 Smart Camera, der drives af Android-operativsystemet.

SC1630 har 3 x optisk zoom, 16 megapixel sensor, en 3,2 tommer stor trykfølsom skærm, micro-SD der understøtter op til 32 GB, Wi-Fi-forbindelse, Bluetooth og, ja, apps.

Der er naturligvis en direkte snabel ned i Android Marked, hvorfra der kan hentes et væld af apps til billedbehandling. Direkte til kameraet. Det er da smart. Samtidig kan du oploade til Flickr eller Facebook uden brug af en separat enhed.

Af andre tekniske spidsfindigheder kan nævnes automatisk ansigts- og smile-genkendelse, Smart Albums der organiserer fotos efter dato, sted og ansigter – for der er naturligvis geotagging i billederne.

Polaroid har endnu ikke offentliggjort en pris på banditten, men skal den blive en succes, må den være billigere end en smartphone.

Fortsættelse følger

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 13/1/2012 gik vi videre med sagen; Samsung Galaxy Note – en stor blok (mobiltest) – Tjek artiklen her. Få også seneste nyt om emnet her..