Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er Microsofts nye sociale teenage-mobiler

Her er Microsofts nye sociale teenage-mobiler

Microsoft præsenterede i går sine to nye mobiler, Kin, der er rettet mod alle os, der elsker sociale nettjenester.

Der er hård fokus på sociale tjenester, på Microsofts nyeste mobile forårsskud; Kin 1 og Kin 2.

Mobiltelefonerne har trykfølsomme skærme og slide-out tastaturer, og er i virkeligheden neddroslede smartphones med en målgruppe blandt den yngre del af befolkningen.

Kin-mobilerne kan deles op i tre komponenter. Kin Loop, Spot og Studio. Loop er stedet, det sker: Her får du konstante statusopdateringer fra Facebook, Twitter, MySpace og andre sociale netværk, samt naturligvis mails og sms'er.

Kin Spot gør det muligt at dele fotos, tekst, lokationsinfo, og hjemmesider med andre Kin-brugere, ved at trække komponenter ned på en lille rund plet på skærmen.

Kin Studio binder det hele sammen på nettet, og kan bedst betegnes som en digital dagbog.

Her gemmes automatisk alle tesktbeskeder, opkaldshistorik, fotos, videoer, kontakter m.m. i en kronologisk, grafisk tidslinje. Du kan tilgå Studio fra enhver browser.

Kin bliver også de første mobiltelefoner der er udrustet med Zune, så du kan afspille musik, video, podcasts og FM-radio.

Amerikanere kan nyde at streame musikken i stedet for at downloade den - men den fornøjelse har vi ikke på disse breddegrader.

Kin-mobilerne bliver produceret af Sharp, men sælges under Microsoft-brandet. De kommer på markedet i USA i løbet af maj måned, og forventes i Europa til efteråret.

Om det inkluderer Danmark er endnu uvist. Hold øje med disse sider ...


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies