Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er Nokias Android telefon

Her er Nokias Android telefon

Nokia har udviklet en smartphone til Android - Hør mere om enheden og se den her.

Nokia Normandy (Foto: @evleaks)
Nokia Normandy (Foto: @evleaks)

Ifølge flere kilder, med indsigt i Nokias planer, har den finske mobilproducent været i gang med at udvikle en Android telefon, skriver The Verge.

Og noget tyder på at telefonen er kommet længere end til tegnebrættet. I november kunne Evleaks således vise det første billede af telefonen, der har fået kodenavnet Normandy.

Enheden der på billedet ligner en mellemting mellem en Asha- og en Lumia-model, har ikke umiddelbart nogle synlige knapper til navigation.

Nokia har udviklet og testet enheden med en afart af Googles Android, på trods af Microsoft plan om at overtage Nokias mobilafdeling. Dermed er det heller ikke sikkert, at enheden nogensinde når ud på butikshylder, da projektet formentlig vil blive skrottet til fordel for Microsofts Windows Phone.

Kilde: The Verge

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Frederiksen 14-12-2013 15:26:44

Hvis Microsoft skulle ansætte Elop som ny CEO, ville det ikke komme bag på mig, hvis han skrev et nyt "Burning Platform" memo....

0 0
Kent Offenbach Møller 12-12-2013 13:29:23

Synd at de ikke kom længere med det, kunne være rart med en android Telefon, med nokia 1020 kamera

3 1
12-12-2013 15:27:49

En Nokia 1020 med android kommer nok ikke foreløbige. I følge flere sider på nettet er det her projekt N og gruppen der arbejder med det her følger ikke med over til Microsoft men skulle blive i NOKIA.
tiden efter 2015 vil vise om NOKIA vender tilbage på mobil markedet igen, når de må igen ifølge kontrakten med microsoft.
under alle omstændigheder så tyder det på at Nokia ville bruge det her til low-midende telefoner fordi Asha åbenbart igen i følge rygterne, ikke er beregnet til skærme over 3,5" ..
at det så skulle være en android version uden Googles tjenester er hvad det er, jeg synes bedre om Nokia Here alligevel.
det kunne jo være at Nokia når at få lanceret den her telefon inden overdragelsen af D&S til Microsoft..

0 0

Om brug af cookies