Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er Nokias nye Windows Phone 8 enheder

Her er Nokias nye Windows Phone 8 enheder

Nokia er klar med nye Lumia enheder, her kan du læse alt om de nye Windows Phone 8 modeller.

Nokia Lumia 800 og 900 har bragt selskabets navn tilbage på verdenskortet, men intet er overbevisende endnu og i dag er Nokia klar til endnu en omgang.

Nokia Lumia 920 er den nye topmodel i klassen, og med den store skærm, og hurtige processor er den klar til at guide dig igennem det nye Windows Phone 8 univers.

Nokia Lumia 920 er den første Windows Phone enhed med deres helt egen PureView-teknologi.

Mobilen er desuden udstyret med en 4,5 tommer IPS LCD skærm, Qualcomm Snapdragon S4 dual-core processor og NFC-teknologi.

Ny feature i Lumia 920, er Nokia PureView HD+ der skal forbedre og gøre billedet mere flydende på den store 4,5 tommer skærm.

Det helt store fokuspunkt i Lumia 920, er tydeligvis kameraet. Mobilen kan indtage mere lys igennem kameralinsen, end nogen anden smartphone på markedet.

Nokia Lumia 920 er udstyret med et 2.000 mAh batteri, det største nogen sinde i en Nokia telefon.

Mobilen har den kurvede skærm som blev introduceret med Lumia 800 og er lavet ud af samme polycarbonate materiale som Lumia 800 også blev introduceret med.

Lumia 920 kommer i farverne rød, gul, grå, hvid og sort. Pris og dato vil blive offentliggjort løbende.

Med Lumia 920 er det også muligt at bruge telefonen med store tykke handsker, telefonen kan uden problemer bruges i vintermånederne uden at skulle fryse fingrende.

Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920 kommer med alle Nokias mest populære og nye Nokia-apps.

Blandt andet er Nokia Drive med, der er blevet opdateret kraftigt til det der ligner Google Maps niveau.

Nokia Drive kan fortælle dig hvornår du skal tage af sted for at nå på arbejde i rette tid, hvad enten det er med offentlig transport eller i egen bil.

Nokia introducerer også Nokia City Lens, der gør det muligt at bruge kameraet til at lokalisere forretninger, restauranter, caféer eller andre offentlige steder.

Nokia City Lens er en slags "argumentet reality", alt kommer til live via kameraet.

Nokia Lumia 920 er udstyret med mulighed for trådløs opladning. I samarbejde med FatBoy kan man købe en pude til sin Lumia 920, således at når man sætter sig på sin FatBoy pude, oplades ens Lumia 920.

Windows Phone 8

Windows Phone miljøet har allerede over 100.000 applikationer i Marketplace, Microsofts egen applikations butik.

Nokia Lumia 920 får alle de nye Windows Phone 8 features hvilket betyder en mere personlig startskærm end tidligere set, med mulighed for at gøre ens "live tiles" mere passende til startskærmen.

Windows Phone 8 er officiel - alt om den nye version

Windows Phone 8 gør det muligt at sende billeder til sociale medier via Microsoft SkyDrive.

Det er desuden muligt at tage "screenshots" i Windows Phone 8, og hurtigt dele skærmbilledet via sociale medier, ligge billedet i SkyDrive, sende det via mail, plus mange andre dele muligheder.

Alle billeder der bliver taget med Lumia 920 og dens PureView-teknologi, kan blive uploadet automatisk til SkyDrive i fuld opløsning, uden kompression.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas 05-09-2012 17:30:33

Nokia leverer et godt stykke hardware, ikke rigtig pure view, men stadig et rigtig godt camera. Microsoft har der i mod fejlet, de bringer intet nyt som ikke er set før. Det ser sgu ikke godt ud for Nokia. Hold da op hvor er det en skam....

0 0
Jonas 05-09-2012 18:24:51

Thomas.. Den kommentar viser stor uvidenhed på dette område.

- Kameraet er fantastisk, intet mindre!

Det lyder meget som om, du ikke kan li' Wp8 grundet hele konceptet med livetiles. dette kan du ikke forvente ændres, da det er grundstenen i Wp8. Jeg mener personligt, at WP8 er innovativt og lækkert. Din mening kan være noget andet, men at kalde det for et gammelt produkt i ny indpakning, synes jeg er direkte forkert!

Jeg er slet ikke i tvivl om, det er en fantastisk telefon, der kommer til at hive nogle ekstraordinært gode anmeldelser i land. Det er hvertfald min næste telefon - uden tvivl.

0 0
Thomas 05-09-2012 21:05:11

Den kommentar om min viden må stå for egen regning. Jeg skriver jo ikke at det er et dårligt kamera, men at detbikke er pure view i den forstand vi har set det på 808.

Og ja du har fuldstændig ret i at Wp ikke imponerer mig.

0 0
Lecter 05-09-2012 20:59:49

Lumia 800 fik også rigtig gode anmeldelser, men viste sig at være en lortetelefon. Lad os nu lige vente og se til de nye er på markedet.

0 0
Henrik 05-09-2012 17:53:09

Det er flydende optik i det pureview kamera, så jo, det er ganske imponerende.

Hvad er det du mener der mangler i Win8? For mig at se så skal Google til at kigge sig gevaldigt over skulderen. Der er da ikke det som Win8 ikke kan.
Den stille dreng er parat til at dele lussinger ud, for at nu at bruge metaforen fra det efterhånden berømte billede.

0 0
Thomas 05-09-2012 21:00:20

Ja den flydende optik er fantastisk, men kameraet har intet med Pure view i den form som 808 har ud over navnet. En kombination af den flydende potik og 808 pure view ville ha været mega fantastisk. WP erfor mig lidt kedelig, og har Inter som du ikke får inde andre OSer. Der skal altså noget wow til før folk skifter.

0 0
Om brug af cookies