Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er Nokias Windows Phone 8-prototype

Her er Nokias Windows Phone 8-prototype

En Nokia-smartphone blev brugt til at fremvise nye features i Windows Phone 8. Se nærbilleder her.

Da Windows Phone-chefen Joe Belfiore i sidste uge fremviste nye features i det kommende mobil-styresystem fra Microsoft, benyttede han en Nokia-smartphone.

Ifølge pocketnow.com tillod han ikke, at journalisterne kom tæt på produktet, men ved hjælp af zoom og billedredigering har sitet alligevel fået et par detaljer med.

Denne Windows Phone 8-mobil fra Nokia virker imidlertid lidt kluntet i designet, så spørgsmålet er, om den ikke blot er fremstillet til lejligheden frem for salg.

Måske er den bare pakket ind i en skal, så man ikke kan se det rigtige design. Den løsning benytter Apple blandt andet af, når nye iPhone-prototyper skal testet "i marken".

Et par af billederne fremgår ovenfor, og her kan man eksempelvis se kamera og fotolys på bagsiden. Desuden synes kanten at være metal i stil med iPhone 4 og 4S.

Se flere billeder via pocketnow.com.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ylle 26-06-2012 13:23:56

Hvis man nu gad at se videoen, så vil man vide, at det bare var en random telefon de havde fået Nokia til at lave, som kunne køre med WP 8.0, som de så kunne bruge i deres præsentation.

0 0
Thomas 26-06-2012 21:57:31

I øvrigt samme fremgangsmåde de altid har benyttet. Hidtil har de bare brugt en gammel Samsung Taylor developerphone, fordi den har video-out.

De har nok stukket Nokia lidt penge for at lave en telefon eller tre.

0 0
Styxx 26-06-2012 12:51:20

At det er en telefon, lavet til lejligheden, eller som I skriver, med en skal udenpå? Ellers er det da godt nok et skridt i den gale retning, mht. design :) Men det tyder da trods alt på, at Nokia vil være klar med en WP8 telefon, når det udkommer, hvilket er betryggende :)

0 0
Hans Jákup Danielsen 26-06-2012 13:14:49

de har i det mindst sat USB stikke det rigtige sted denne gang :)

0 0

Om brug af cookies