Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er nyhederne fra Sony Ericsson

Her er nyhederne fra Sony Ericsson

Walkman telefon, W710i, med sportsdesign. 3G-Slider-telefonen W850i. Elegant Z550 og Z710i 'musling' til erhverv - det er de nyheder som Sony Ericsson her til morgen har præsenteret.

W710i

W710i er den første Walkman-telefon til sportsfolk. På listen over features finder du hastighedsmåler, afstandsmåler, skridttæller og stopur.

W710i kommer i grafitgrå og violet og indeholder et 2 megapixel kamera. Den leveres med tt 512 MB Memory Stick Micro (M2). Du kan opgradere med et kort på 1 GB.

Træningsfunktionerna er tillgængelige både via telefonens hovedskærm og via den mindre skærm på telefonens bagside.

Både træningsfunktionerne, Walkman-afspilleren og FM-radioen kan betjenes, uden man behøver at åbne telefonen.

Den der træner med musik ved, hvor irriterende der er, når hovedtelefonerne triller ud af ørerne. Sony Ericsson har løst dette problem med sit stereohandsfree HPM-65. Denne handsfree er uhørt let, og hovedtelefonerne fæstnes med en krog bag øret.

W710 kommer på markedet i gråt og violet i 3. kvartal af 2006.

Læs mere om Sony Ericsson W710i... her!

W850i

Her er endnu en 3G telefon fra Sony Ericsson. Det såkaldte ’slider design’ kombinerer
ægte horisontalt kamera med den seneste Walkman player 2.0.

'Slider' betyder, at tasterne skubbes ud under skærmen.

Telefonen leveres i farverne Precious Black eller Golden White, og den har en såkaldt ‘heartbeat illumination’ der skaber opmærksomhed med lys i tasterne i samme rytme som musikken.

W850i er konfigureret til over the air (OTA) music download services og håndterer mange af musikfil-formaterne MP3, AAC, AAC+, eAAC+ og m4a. Men desværre ikke WMA (Windows Media Audio).

I salgspakken forefindes 1 GB Memory Stick PRO Duo. Hukommelsen kan udvides med et stick på op til 4 GB

En smart feature er TrackID™. Det er en ny service, hvor man kan optage få sekunder af en sang, enten med mikrofonen eller den indbyggede FM-radio og derefter med et enkelt klik sende klippet til Gracenote, som vil kunne identificere nummeret og sende informationen tilbage til telefonen.

W850i indeholder også kamera på 2 megapixel.

Sony Ericsson W850i vil komme på markedet i farverne Precious Black og Golden White i tredje kvartal i år.

Z550i

Designet beskrives af producenten som ”luksuspræget højglans med børstet metal".

Z550i har 1,3 megapixel-kamera. Telefonen har 20 MB intern hukommelse, som kan udvides til 1GB med en større Memory Stick.

Skærmen kan vise 262.000 farver (220 x 176 pixels). Den har Bluetooth og GPRS.

Den leveres i farverne Sterling Black eller Pearl Copper og kommer på markedet i løbet af 3. kvartal.

Læs mere om Sony Ericsson Z550i... her!

Z710i

Dette produkt henvender sig primært til forretningsmanden eller –kvinden, som også er aktive i fritiden. Z710i har hurtig kommunikation via teknologien EDGE. Designet er som en ’muslingeskal’ (klap telefon).

Af business-features kan nævnes mulighed for push e-mail og RSS feeds til at modtage nyheder. Pc-værktøjet er blandt andet synkronisering af ens personlige telefonbog og kalender samt USB 2.0. Et 64 MB Memory Stick Micro™ (M2™) leveres med telefonen, og det er muligt at udbygge med en Memory Stick på op til 1 GB.

Den har Bluetooth (version 2.0) samt kamera på 2 megapixel, mediaafspiller og FM-radio.

Telefonens muslingeskals-design rummer en ekstern LCD-skærm. Det giver plads til, at mange af telefonens funktioner kan styres uden at åbne telefonen.

Sony Ericsson Z710 er en Quad-band EDGE/GPRS telefon, der leveres i Twilight Black eller Metallic Sand. Den kommer i 3. kvartal 2006.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies