Her er Plentis nye, dyrere EU-abonnementer

Nye EU-regler giver ændringer i Plentis abonnementer - fælles for dem er, at der fortsat er fri data på mobilen.

Her er Plentis nye, dyrere EU-abonnementer

Teleselskabet Plenti har siden debuten i 2016 tilbudt abonnementer der skiller sig ud fra mængden, ved at tilbyde fri data og underholdning på mobilen.

Se også:  Plenti – nyt teleselskab sælger underholdning frem for data

I forbindelse med implementeringen af de nye EU-regler den 15. juni, vil der dog ske ændringer, da EU-direktivet kræver, at dataroaming enten er inkluderet eller helt blokeret i abonnementer frem over.

Plentis nuværende grundpakke til 119 kr./md. der inkluderer fri data samt tale på mobilen vil derfor splittes op i tre nye abonnementer:

  • Plenti DK til 119,-/md. – Fri tale/data og 10GB datadeling
  • Plenti EU (lille) til 139,-/md. – Fri tale/data og 50GB datadeling samt 2GB EU-roaming samt Berlingske Online
  • Plenti DK (stor) til 149,-/md. – Fri tale/data og 60GB datadeling samt 5GB EU-roaming

Med den nuværende grundpakke inkluderer Plenti i dag 50 GB til datadeling.

Se også:  Pas på datafælde med Plenti-abonnement

Automatisk prisstigning

For Plentis eksisterende kunder, vil de nye abonnementer automatisk betyde et prishop på tyve kroner, for Plenti vil automatisk flytte eksisterende kunder til det ovenævnte ’Plenti EU (lille)’-abonnement. Ønsker du ikke udlandsroaming i dit abonnement kan du i stedet vælge det billigere Plenti DK-abonnement.

“Vi ønsker, at vores kunder selv skal kunne vælge, hvad de vil betale for. Det er hverken vores eller politikernes opgave at bestemme kundernes behov. Derfor lancerer vi på grund af de nye regler en række nye abonnementer, hvor kunderne selv kan vælge. Vi mener, at vi på den måde giver et stærkt udbud, der sætter kundernes behov i første række,” siger Plentis direktør Peter Mægbæk i en pressemeddelse.

De nye abonnementer bliver tilgængelige senest den 15. juni 2017.

Se også:  Plenti runder milepæl: har nu 50.000 kunder

Efterfølgende nyt

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 1/5/2017 blev sagen bragt videre med nyheden Overblik: Ny iPad til test, S8 får skrammer, nye abonnementspriser – Klik her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..