Her er prisen på LG G Flex

LGs nye flagskib kommer snart i de danske butikker, men i modsætning til LGs tidligere modeller, bliver den ikke en prisbasker.

Her er prisen på LG G Flex

Mobilen, der er blevet markedsført som bøjelig og selvhelende, LG G Flex, lander meget snart i de danske butikker. Men Flex, der med sin 6” skærm er en såkaldt phablet, bliver ikke noget billigt bekendtskab. LG melder den vejledende udsalgspris ud til lige under 6000 kroner, uden abonnement.

Dermed er der et prishop, fra den tidligere topmodel, LG G2, der ved lanceringen kostede omkring 3.500 kroner.

Men det er der en god forklaring på, siger LGs danske salgschef, Morten Aagaard.

-”Det er som at sammenligne æbler og bananer. Vi har her at gøre med en ny teknologi og en helt anden størrelse. OLED skærmen koster noget mere at lave og Flex er et statement, den kan noget, som ingen andre kan. Jeg synes faktisk ikke, at prisen er så slem, hvis du gerne vil være firstmover og have det nyeste. Vi ved endnu ikke, hvordan konkurrenterne kommer til at prissætte lignende produkter, det må vi vente og se,” siger han til Mobilsiden.dk.

Lige på trapperne

LG G FLex rammer de danske butikker den 14. februar, hvor den kan købes hos følgende (officielle) forhandlere: Telia, Telenor, 3, Telmore, Call me, Elgiganten, Proshop, Bilka og Expert. Allereder nu kan Flex forudbestilles flere steder, hvor den er set til en pris på ned til lige under 5.500 kroner.