Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er prisen på LG G Flex

Her er prisen på LG G Flex

LGs nye flagskib kommer snart i de danske butikker, men i modsætning til LGs tidligere modeller, bliver den ikke en prisbasker.

Mobilen, der er blevet markedsført som bøjelig og selvhelende, LG G Flex, lander meget snart i de danske butikker. Men Flex, der med sin 6” skærm er en såkaldt phablet, bliver ikke noget billigt bekendtskab. LG melder den vejledende udsalgspris ud til lige under 6000 kroner, uden abonnement.

Dermed er der et prishop, fra den tidligere topmodel, LG G2, der ved lanceringen kostede omkring 3.500 kroner.
Men det er der en god forklaring på, siger LGs danske salgschef, Morten Aagaard.

-”Det er som at sammenligne æbler og bananer. Vi har her at gøre med en ny teknologi og en helt anden størrelse. OLED skærmen koster noget mere at lave og Flex er et statement, den kan noget, som ingen andre kan. Jeg synes faktisk ikke, at prisen er så slem, hvis du gerne vil være firstmover og have det nyeste. Vi ved endnu ikke, hvordan konkurrenterne kommer til at prissætte lignende produkter, det må vi vente og se,” siger han til Mobilsiden.dk.

Lige på trapperne

LG G FLex rammer de danske butikker den 14. februar, hvor den kan købes hos følgende (officielle) forhandlere: Telia, Telenor, 3, Telmore, Call me, Elgiganten, Proshop, Bilka og Expert. Allereder nu kan Flex forudbestilles flere steder, hvor den er set til en pris på ned til lige under 5.500 kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kent Offenbach Møller 31-01-2014 07:54:51

Jeg har en Note2 og vil helst ikke have en telefon der er større, jeg har allerede nu problemer med at finde bukser hvor den kan være i lommen, og LG G Flex er lige 1cm længere, så man skal da være typen der altid har en jakke med inderlomme for man kan have den med rundt.

0 1
Schrödinger 30-01-2014 14:50:14

Ring ring ring ring ring ring ring... Bananaphone :D

1 0

Om brug af cookies