Her er prisforskellen på iPhone 4, 4S og 5

Du vil have en iPhone men ved ikke hvilken, hvis prisen er afgørende så viser vi dig her forskellen.

Her er prisforskellen på iPhone 4, 4S og 5

Efter lanceringen af Apples iPhone 5 har der været både glade og skuffede miner at finde blandt anmeldere og kunder, men er prisen en vægtende faktor for købet af en ny iPhone, så giver vi dig her prisforskellen.

Der er nemlig stor forskel på om man køber den billigste, en iPhone 4, eller den dyreste, en iPhone 5.

På Apples hjemmeside, som vi har taget udgangspunkt i, der koster en iPhone 4 med 8 GB hukommelse 2.999 kroner, uanset farve. Du kan finde den her.

En iPhone 4S fås på Apples hjemmeside kun i en 16 GB version, her koster den både i hvid og sort 4.399 kroner. Du kan finde modellen her.

Er du mere opsat på den større skærm, og villig til at give de sidste kroner for at få topmodellen, så koster en iPhone 5 16 GB version på Apples hjemmeside 5.199 kroner, uanset farve.

Konklusion samt alternativer

Alle tre modeller har forud-installeret eller kan opdateres til Apples nyeste iOS 6 software. Der kan dog være enkelte features eller funktioner som iPhone 4 og 4S ikke understøtter i den nye software.

Konklusionen er altså, hvis du gerne vil have en iPhone men ikke ønsker at give 5.199 kroner for iPhone 5, så kan der spares 800 kroner ved at købe en iPhone 4S, eller hele 2.200 kroner ved købet af en iPhone 4 igennem Apples butik.

Der kan dog være yderligere penge at spare. Nogle forhandlere sælger nemlig iPhone til billigere penge end Apple selv.

Derfor kan du via Mobilpriser.dk se de dagsaktuelle priser på iPhone 4, iPhone 4S eller iPhone 5 ved at klikke på linkene.

Læs også:
– Leverancer af iPhone 5 stjålet fra postbiler
Et par forskelle på iPhone 5 og iPhone 4S
Dit gamle SIM-kort duer ikke i iPhone 5
iPhone 5 trak 3’s webshop i knæ
Det koster iPhone 5 ved Apple
USA-tilstande ved iPhone 5 launch i Danmark
Stemningsbilleder fra de danske iPhone 5-fester
Fans ventede i timevis på iPhone 5
Telebutikkerne på overarbejde i nat
Køen til iPhone 5 er startet i Danmark
Kæmpe iPhone 5 fest i Danmark
Prognose: Så mange iPhone 5 vil Apple sende ud på et år

Fortsættelse følger

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 28/9/2012 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med nyheden om Leverancer af iPhone 5 stjålet fra postbiler – Læs den her. Se de seneste nyheder om emnet her.