Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er Samsung og Adidas' sportsmobil miCoach

Her er Samsung og Adidas' sportsmobil miCoach

Samsung har sammen med Adidas lavet en mobiltelefon med stort fokus på træning. miCoach vil tilbyde puls-, skridtmåler og meget mere.

Efter to år under udvikling er Samsung og Adidas klar med deres nye sportsmobil miCoach. Den er første skridt i et samarbejde mellem de to giganter henholdsvis inden for mobil- og sportsverdenen.

Mobiltelefonen er skabt som et træningssystem, som ifølge Samsung skal "motivere og inspirere". Mobilen vil ud fra resultater og målsætninger selv kunne skabe et træningsprogram for brugeren, og vil altså fungere som en coach.

 - "Samsung og adidas deler interessen for sport, som skræver over forskellige kulturer, industrier og teknologier. Samsungs spidskompetence inden for design og teknologisk know-how matcher adidas’ unikke erfaring i sportens verden perfekt. Sammen kan vi hjælpe sportsentusiaster i alle aldre og på alle niveauer med at sprænge grænserne for egen formåen og samtidig have det sjovt", siger IS Kim, Præsident for Samsung Electronics i Europa.

miCoach vil også have to-megapixels kamera, farveskærm, 1GB hukommelse, MP3-afspiller og microSD-hukommelseskort. Samtidig har telefonen quadband GSM, så Danmark er bestemt et muligt marked for, hvad der ser ud til at være, den ultimative mobil til sportsudøvere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies