Her er Samsungs professionelle tablets – ATIV Smart PC

Samsung er på vej med to professionelle tablets, med Intel processor og Asus Transformer som forbillede, se dem her.

Her er Samsungs professionelle tablets – ATIV Smart PC

Samsung viste på årets IFA-messe adskillige tablets, til forskellige målgrupper, én ting har de dog til fælles, og det er platformen.

ATIV Smart PC og ATIV Smart PC Pro er to produkter Samsung kalder for ”bærbar computer og tablet i én”. De har en stor 11,6 tommer PLS-skærm og medfølgende er den interaktive S Pen, som set til Galaxy Note II.

Med S Pen er det muligt at tegne, skrive, redigere og skitsere direkte på den store touch-skærm, og med Windows 8 på begge produkter er det alsidige produkter med både skrivebordsfunktioner og Microsofts nye Metro brugerflade.

Bærbar og trådløs

Begge enheder har en medfølgende tastatur-dock, der gør det muligt at sætte skærmen, eller tablet-enheden om man vil, sammen med tastaturet, og dermed forvandle tabletten til en lille bærbar computer.

Begge enheder er udstyret med Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 4G-LTE samt 3G forbindelse og med yderligere mulighed for at koble en 3G eller 4G-dongle til, via den indbyggede USB 2.0 port.

Begge enheder har dog meget tilfælles og bygger på det koncept som Asus opbyggede med deres Transformers serie af Android tablets. Asus selv har dog også taget Transformer konceptet videre til deres Windows 8 produkter.

Kommer til Danmark

Både Samsung ATIV Smart PC og Pro udgaven kommer til Danmark.

Samsung TIV Smart PC Pro forventes at komme i efteråret til en vejledende udsalgspris på 13.200 kroner.

Samsung ATIV Smart PC forventes i butikkerne til november, den vejledende udsalgspris er 7.300 kroner.

Flere specifiaktioner, samt en direkte sammenligning mellem de to produkter kan findes her.

Se flere billeder af begge produkter herunder.

Samsung Ativ Smart PC Pro
Samsung Ativ Smart PC Pro

Læs også:
– Samsung klar til Windows 8 med ATIV-serien
– Alternativ til iPad: Asus Vivo – to nye Windows 8 tablets
– Her er forskellen mellem Galaxy Note og Note II

Flere nyheder i sagen

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden har holdt fast i temaet. 30/8/2012 tunede vi igen ind på emnet med nyheden om Alternativ til iPad: Asus Vivo – to nye Windows 8 tablets – Følg den videre histore her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..