Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er Samsungs superstærke Galaxy S7 Active

Her er Samsungs superstærke Galaxy S7 Active

Skal mobilen kunne tåle nogle tæsk og samtidig levere toppræstationer, er Samsungs kommende S7 Active et godt bud.

Foto: gsmarena.com

Det er som sådan ikke fordi at Samsung Galaxy S7 er særlig sart, den er vandtæt og så er den beskyttet af Gorilla Glass 4. Men en gang i mellem giver det ekstra ro i sindet, når mobilen kan klare mere end sædvanligt.

Til at klare ærterne vil Samsung snart lancere Galaxy S7 Active, en version der som med tidligere Active S-mobiler er rå, gummierede varianter af Samsungs topserie af S-telefoner.

Mobilen er ikke officielt sluppet løs endnu, men sidste læk hos gsmarena.com, giver et indblik i, hvad vi kan forvente af Samsungs kommende mobilkriger.

Se også: De første billeder af Samsung Galaxy S7 active dukker op

En Galaxy S7 på steroider

S7 Active deler meget af sit teknikblad med Galaxy S7, men er pakket ind i et stødabsorberende skal. Mobilen gemmer på et 15% større batteri, hvilket sammen med gummiarmeringen vil gøre S7 Active en smule tykkere og tungere, med en profil på 9,9mm og en vægt på 185 gram.

Selve indmaden er der ikke pillet yderligere ved. Skærmen er fortsat på 5,1 med Quad HD opløsning, processoren er en Snapdragon 820 quad-core med 4GB RAM, mens lagerpladsen er uændret: 32GB, med mulighed for micro-SD udvidelse.

Samsung Galaxy S7 Active forventes at få amerikansk debut den 10. juni på det amerikanske marked. Der forlyder endnu intet om en dansk lancering.

Læs også: Samsung Galaxy S6 Active smadrer konkurrenterne i batteritest

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies