Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er super nem jailbreak til Windows RT

Her er super nem jailbreak til Windows RT

Første jailbreak til Windows RT var en kompliceret affære, nu er der kommet et nyt hack, der super nemt jailbreaker.

Vi har for få dage siden på Mobilsiden.dk fortalt, at Windows RT til tablets er jailbreaket. For få dage siden var det en kompliceret affære at kaste sig ud i, men nu er der kommet et nyt hack, der gør der super nemt for alle at jailbreake sin Windows RT tablet, skriver The Next Web.

Nogen vil måske mene det er unødvendigt at jailbreake et helt nyt stykke legetøj, men faktum er, at det åbner helt nye døre, hvad angår desktopprogrammer der kan installeres.

Microsoft har lagt en begrænsning ind, der blokerede for ikke godkendte programmer. Denne spærring fjernes med det nye hack, og dørene bliver åbnet for et større udvalg af programmer.

Hvis du er en af de heldige, der har fået fingre i en tablet med Windows RT, f.eks. fra udlandet, så kan du på eget ansvar prøve krafter med det nye Windows RT Jailbreak Tool fra XDA-developers.

Kilde: The Next Web

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 11-01-2013 14:01:50

Til de stakkels facebook mennesker, så er det fede ved Windows RT jo at det er en decideret port af Windows.

Dvs. der faktisk er en lange række programmer der i princippet virker, fordi de bygger på Windows API'en, desværre vil det for "normale" mennesker nok være en smule ude for rækkevidde da det kræver nogle småændringer i filerne for at køre på ARM.

Så programmerne skal faktisk ikke decideret kompileres med ARM support.

Hvad der kunne blive ekstremt spændende er hvis man fik lavet/ported nogle af de funktioner i Windows 8 som ikke er eksisterer i Windows RT (Domain join fx).

0 0

Om brug af cookies